Enemmän kuin "vain" keramiikkaa! Klingspor esittelee CEVOLUTION-teknologian.

27.01.2023

Keraamiset hiomahiomatuotteet on jo pitkään tunnettu aggressiivisuudestaan ja pitkästä käyttöiästään. Klingspor on nyt ottanut askeleen eteenpäin ja kehittänyt keraamisia korkean suorituskyvyn hiomatuotteita"CEVOLUTION"-tekniikalla. Keraamisen jyvän lisäksi ne pitävät sisällään lähes 130 vuotta kokemusta hiomatuotteiden valmistuksesta.

Keraamisella hiomajyvällä on monia etuja muihin hiomajyviin verrattuna: Mikrokiteinen rakenne varmistaa itsestään teroittuvan rakenteen ja tasaisen hiontatuloksen. Lisäksi keraamisella hiomajyvällä on yleensä suurempi aineenpoisto. Keraaminen hiomajyvä ei kuitenkaan aina yksinään riitä täydelliseen suorituskykyyn.

 

CEVOLUTION-tekniikka: Kaikki riippuu sekoituksesta!

 

Joskus on sellaisia hiontatöitä, joissa optimaallista hiontapainetta ei saavuteta. Tämä voi johtaa siihen, että keraamisen jyvän edut eivät tule esille, koska hiontapaine ei ole tarpeeksi korkea rikkomaan jyvän rakennetta; seurauksena on hiomatuotteen tukkeutuminen ja epätyydyttävä hiontatulos.

 

Uudet Klingspor CEVOLUTION tuotteet optimoidaan siksi kokonaisvaltaisesti: Käyttökohteesta riippuen yksittäisiä hiomatuotteen komponentteja muokataan ja hienosäädetään, kunnes lopulta useiden testien ja kokeiden jälkeen saadaan paras suorituskyky keraamiselle jyvälle. "Kehitysosastomme suhtautuu uuteen CEVOLUTION-teknologiaan kokonaisvaltaisesti: se optimoi hiomajyväsekoituksen, hiomajyvämäärät, esi- ja jälkipinnoitteet sekä muut erityiset valmistusprosessit. Kaiken tavoitteena on tarjota käyttäjälle aina paras suorituskyky. CEVOLUTION on siis todellinen vallankumous keraamisten hiomatuotteiden alalla, selittää Ibraim Lapa, liiketoiminnan kehitysjohtaja.

 

CEVOLUTION-perhe 

Klingspor-valikoimasta asiakkaat löytävät lukuisia uudella CEVOLUTION-teknologialla valmistettuja tuotteita, kuten CS 920 Y/CS 922 Y -hiomanauhan tai SMT 974-, SMT 975-, SMT 976- ja SMT 674 -lamellilaikat jotka tulevat saataville syksyllä 2022. Muut tuoteryhmät ovat suunnitteluvaiheessa. Uusi Cevolution teknologia takaa erinomaisen hiontatuloksen.