Vanha osoite. Uusi ulkonäkö. Enemmän sisältöä

09.09.2014

Klingspor lanseeraa uudelleen yrityssivustonsa lukuisine uusine toimintoineen

Klingspor lanseeraa uudelleen yrityssivustonsa lukuisine uusine toimintoineen

Haigerilainen hiomavälinevalmistaja Klingspor on uusinut online-sivustosta. Ulkoasultaan ajantasainen uusi sivusto sisältää lukuisia uusia toimintoja. Sivuston olennaisin osa on interaktiivinen tuotehaku, joka johdattaa käyttäjän vaihe vaiheelta hioma- tai katkaisuongelman ratkaisuun. Intuitiivinen käyttöliittymä ja mobiilikäyttöön optimoitu rakenne varmistavat erinomaisen käytettävyyden kaikilla laitteilla tietokoneesta älypuhelimeen.

Uudistuksella haluttiin kehittää käyttäjän tarpeen huomioiva sivusta. Tämä koskee sekä sisältöjen valintaa ja käsittelyä että niiden helppoa käyttöä muutamalla hiiren napsautuksella. Usein käytettävät toiminnot, esimerkiksi tuotehaku, Klingsporin myynnin yhteystiedot ja kaikki sivut käsittävä hakusanahaku ovat suoraan käytettävissä kaikkialla sivustossa.

Asiantuntijatietoja selkeästi esitettynä: hiomasanasto

Uusi sivusto sisältää konkreettisten tuotetietojen lisäksi hiomasanaston tarkkoine tietoineen katkaisusta, hionnasta ja viimeistelystä sekä vastaavista työkaluista. Käyttäjälle – ammattilaiselle tai maallikolle – esitetään yksityiskohtaisesti, perustellusti ja selkeästi kaikki mitä on tiedettävä, jotta työn tulos optimaalinen. Hakusanat ja aiheet ulottuvat hiomavälineiden oikeasta varastoinnin eri raevaihtoehtojen etuihin ja puutteisiin ja turvallisuuteen, esimerkiksi suurimpaan työskentelynopeuteen ja pienimpään murtumisnopeuteen.

Work in Progress

Aluksi olivat vuorossa Saksa, Iso-Britannia, Ranska, Espanja, Puola, Ukraina ja Brasilia, mutta lisää paikallisia versioita julkaistaan tulevina kuukausina.

Intuitiivinen käyttöliittymä ja mobiilikäyttöön optimoitu rakenne varmistavat Klingsporin uuden sivustonerinomaisen käytettävyyden kaikilla laitteilla tietokoneesta älypuhelimeen.