Myynti- ja toimitusehdot

 

YLEISET
Asiakkaan tulee ostaessaan pystyä todistamaan henkilöllisyytensä ja antamaan asiakasnumero. Klingsporilla on oikeus olla myymättä,  mikäli työntekijä ei pysty osoittamaan osto-oikeuttaan asiakkaan nimissä.
Asiakas tulee maksuvelvolliseksi kun yrityksen asiakasnumerolla ostetaan tuotteita.

Asiakkaan tulee ilmoittaa, mikäli uusi työntekijä saa osto-oikeuden asiakkaan lukuun, tai jos jollakin työntekijällä ei enää ole oikeutta ostaa tavaroita asiakkaan lukuun.

Klingsporilla on oikeus asettaa asiakkaalle luottoraja sekä tarvittaessa muuttaa sitä.

 

MAKSAMINEN JA HINNAT
Hinnat määräytyvät voimassaolevan hinnaston mukaan.

Voimassa oleva hinta määräytyy ostopäivän mukaan.

Maksuehdot määräytyvät laskun mukaan. Maksuehto on 30 päivää laskun päiväyksestä, mikäli muuta ei ole sovittu.

Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa tai muita veroja.

Ympäristövero  tai muu vastaava vero  saatetaan lisätä.

Lasku lähetetään pdf-tiedostona jos muusta ei ole sovittu.

 

RAHTIEHDOT
Käytettävä toimitusehto on FCA Rahtimaksu veloitetaan tilauksen yhteydessä Ehtoihin voidaan tehdä asiakaskohtaisia muutoksia, joillekin seuduille myös toimitusaika saattaa olla pidempi Jos tilauksessa yksittäisen tavaran toimitusaika on pidempi, se lähetetään myöhemmin. Muut tavarat lähetetään välittömästi.

Toimitusvaihtoehdot: Nopea toimitus

Ennen klo 9.00 tehdyt tilaukset lähetetään  samana päivänä varastosta.. Tämä koskee varastotuotteita.

Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan lähetysviikko, mikäli tuotteella on normaalia pidempi toimitusaika tai se on tilapäisesti loppu.

Pikatoimitus
Mikäli tarvitset normaalia nopeamman toimituksen, ota yhteyttä Klingsporin asiakaspalveluun.

 

PALAUTUKSET
Mikäli tuotteessa on virhe,  voi tavaroiden palautus tulla kysymykseen. Palautuslähetyksen tulee olla  Klingsporin hyväksymä.

Palautus voi koskea ainoastaan Klingsporin varasto-ohjelmaan kuuluvia tuotteita, ei tuotteita jotka on varastoitu ainoastaan kyseistä asiakasta varten.

Palautus tulee tehdä 8 päivän kuluessa ostosta  Vaihdon toiseen tuotteeseen tulee tapahtua 30 päivän kuluessa ostosta.

Palautettavan tavaran tulee olla virheetön. Tavaran arvosta vähennetään hyvitettäessä 20%, kuitenkin vähintään 10 €.  Jotta palautus voidaan hyväksyä, tulee asiakkaan antaa Klingsporin lähetyslistan numero tai laskunumero.

Reklamaatiot
Reklamaatioon liitetään  Klingsporin  lähetyslista/laskunumero sekä tuotteessa oleva virhe. Reklamaatio tulee tehdä 8 päivän kuluessa toimituspäivästä.

 

YLEISET EHDOT
Mikäli asiakkaan pyynnöstä tilataan tuotteita, jotka eivät normaalisti kuulu Klingsporin varastotuotteisiin, on asiakas velvollinen ostamaan kyseiset tuotteet.

Klingsporilla on oikeus irtisanoa asiakastili tai kieltäytyä toimittamasta tuotteita, mikäli asiakas on maksanut laskuja liian myöhään, on jättänyt ne kokonaan maksamatta tai on syytä olettaa asiakkaan olevan maksukyvytön.

Poikkeukset näihin myyntiehtoihin tehdään kirjallisesti ja vahvistetaan  molempien osapuolien allekirjoituksella.

 

ERIMIELISYYDET
Myyjän ja ostajan erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla ja toissijaisesti välimiesmenettelyllä tai oikeudenkäyntimenettelyllä myyjän kotipaikkakunnalla Suomen lakien mukaan.