Nykyisin Klingspor toimii kaikkialla maailmassa

 

 

 

 

 

 

Klingspor juhlii 125-vuotis syntymäpäiviään vuonna 2018.

1800-luvun lopussa luotiin perusta nykyiselle maailmanlaajuiselle konsernille. Klingsporin perhe omistaa yhtiön yhä tänäkin päivänä. Tuotekehitys on ollut hyvin aktiivista koko 1900-luvun ajan ja Klingspor on ollut tietyillä tuotesegmenteillä uranuurtaja.

1920-luvulla kehitettiin vedenkestävä hiomapaperi autoteollisuutta varten ja 40-luvun puolivälissä kehitettiin suurnopeuslaikka käytettäväksi kulmahionnassa katkaisu- ja hiomalaikkana. 70-luvun alussa esiteltiin lamellihiomalaikka, joka on tänään yleisimmin käsivaraisessa hionnassa käytetty tuote. Olemme ylpeitä näistä merkittävistä läpimurroista ja kehitämme yhä jatkuvasti uusia tuotteita ja parannamme nykyisiä.

Tänään Klingspor toimii kaikkialla maailmassa ja noin 2700 työntekijäämme tekevät päivittäin kaikkensa, jotta Klingspor kykenee vastaamaan asettamiimme laatutavoitteisiin. Klingsporin pääkonttori sijaitsee Haigerissa Saksassa, jossa valmistetaan myös suuri osa joustavasta hiomamateriaalistamme. Tuotantomme Puolassa kasvaa koko ajan ja Puolan yksikkö on nyt Klingsporin suurin tuotantoyksikkö.

Klingsporin koulutuskeskus sijaitsee Haigerissa, missä koulutamme
jatkuvasti asiakkaita ja omia työntekijöitämme.

 

 

Olemme vain klikkauksen päässä

Kokeneet asiantuntijamme ovat aina käytettävissäsi, kun kaipaat ohjeita, vastauksia tai käytännöllisiä vinkkejä. Asiantuntijamme tuntevat paitsi omat tuotteemme myös tukemiemme teollisuudenalojen prosessit, kuten hionnan, sahauksen, purseenpoiston ja kiillotuksen.

Sakari Lehtinen
Edustaja