Toimitukset kaikkialle Suomeen

Hiomatarvikkeiden ainoana merkittävävä valmistajana meillä on pohjoismaiden varasto, joka on strategisesti sijoitettu Koldingiin, Tanskaan. Tämä mahdollistaa parhaat toimitusajat ja palvelun kaikissa pohjoismaissa. Meillä on läheiset suhteet yhteistyökumppaneihimme, ja toimitukset koko maahan. Asiakkaamme ostavat tarvitsemansa tuotteet suoraan meiltä tai joltakin jälleenmyyjistämme, esimerkiksi rautakauppiailta tai alan jälleenmyyjiltä.

Organisaatiomme tekee päivittäin työtä auttaakseen asiakkaita tehostamaan tuotantoaan. Tavoitteemme on alentaa asiakkaiden kustannuksia ja olla joustava toimittaja. Myyjämme ovat saaneet hiontaa koskevan erikoiskoulutuksen ja tarvittaessa meillä on käytettävissämme saksalaisia teknikoita ja asiantuntijoita.

Yhdessä jakeluverkostomme kanssa voimme tarjota tehokkaita logistiikkaratkaisuja nopeilla toimituksilla. Tuoteohjelmamme Suomessa käsittää hionnan, sahaamisen, jäysteenpoiston, kiillotuksen ja teollisuuspyörät.

 

 

Olemme vain klikkauksen päässä

Kokeneet asiantuntijamme ovat aina käytettävissäsi, kun kaipaat ohjeita, vastauksia tai käytännöllisiä vinkkejä. Asiantuntijamme tuntevat paitsi omat tuotteemme myös tukemiemme teollisuudenalojen prosessit, kuten hionnan, sahauksen, purseenpoiston ja kiillotuksen.

Sakari Lehtinen
Edustaja