Miksi Klingspor?

Perinteet antavat turvallisuutta mutta asiakkaat valitsevat meidät palvelun, valikoiman ja joustavien toimitusten takia. Asiakkaamme voivat tänä päivänä valita laajasta ja erittäin korkealaatuisesta tuotevalikoimasta. Yhteistyökumppaniemme osaaminen ja neuvonta on myös tärkeä osa: autamme joustavasti asiakkaita tehostamaan työprosessejaan osaamisemme ja tuotteidemme avulla.

Olemme nähneet, miten asiakkaat ja yritykset metalli- ja tuulivoimateollisuudessa voivat nopeuttaa työprosessejaan ja saavuttaa odotuksia vastaavat tulokset.

Me Klingsporilla kuuntelemme tarkalla korvalla asiakkaiden tarpeita ja haasteita. Tämä antaa meille hyvän perustan löytää yhdessä mahdollisuudet tehostamiseen. Avoin ja luonteva keskusteluyhteys asiakkaisiin antaa heille työkalut ratkaista ongelmia aiempaa nopeammin ja joustavammin. Näin eräs asiakkaamme kuvailee Klingsporia ja yhteistyötämme.

 

Olemme vain klikkauksen päässä

Kokeneet asiantuntijamme ovat aina käytettävissäsi, kun kaipaat ohjeita, vastauksia tai käytännöllisiä vinkkejä. Asiantuntijamme tuntevat paitsi omat tuotteemme myös tukemiemme teollisuudenalojen prosessit, kuten hionnan, sahauksen, purseenpoiston ja kiillotuksen.

Sakari Lehtinen
Edustaja