Tule asiakkaaksemme!

Asiakkaanamme voit valita markkinoiden laajimmasta valikoimasta pintojen jälkikäsittely- ja hiontatarvikkeita. Valmistamme vain teollisuuslaatuisia tarvikkeita, mikä takaa hyvän ja turvallisen työympäristön.

Haluatko meidät toimittajaksesi?

Täytä lomakkeemme niin voit siirtyä heti ostoksille!

Kun otat meihin yhteyttä tuotteita ja ongelmia koskevissa asioissa, saat aina asiantuntevan vastauksen. Meillä on asiantuntijoita kaikilla tuotealueilla ja kehitämme jatkuvasti tarjoamiamme palveluita ja pyrimme minimoimaan asiakkaidemme kustannukset. Sähköpostiosoitteemme 24h@klingspor.se on käytössä vuorokauden ympäri ja takaamme, että saat vastauksen 24 tunnin kuluessa.

Asiakkaanamme sinulla on myös pääsy kotisivuillamme sijaitsevaan verkkokauppaan. Se helpottaa ostosten tekemistä ja kaikkien tuotteiden hankkimista samalta toimittajalta – Klingsporilta. Verkkokaupasta löydät yhdestä paikasta myös mm. varastosaldon, hinnat ja sovellukset. Tämä säästää paljon aikaa ja tehostaa ostosten tekemistä, mikä alentaa kustannuksia.

Lämpimästi tervetuloa Klingsporille! 

Tulemme tekemään kaikkemme, jotta saat ansaitsemaasi palvelua ja laatua.

Olemme vain klikkauksen päässä

Kokeneet asiantuntijamme ovat aina käytettävissäsi, kun kaipaat ohjeita, vastauksia tai käytännöllisiä vinkkejä. Asiantuntijamme tuntevat paitsi omat tuotteemme myös tukemiemme teollisuudenalojen prosessit, kuten hionnan, sahauksen, purseenpoiston ja kiillotuksen.

Sakari Lehtinen
Edustaja