Hitsaussaumojen työstö

Hitsaussaumojen työstämisessä kulmahiomakoneella voidaan käyttää fiiberilaikkaa, rouhintalaikkaa tai lamellilaikkaa. Jokaisella työkalulla on erilaiset ominaisuudet. Käyttäjä itse päättää, mikä on oikea tuote hitsaussauman työstöä varten.

Hitsaussaumaprosessi

Hitsaussauman työstämisessä on viisi päätyövaihetta:

  • Katkaisu/leikkaus
  • Hitsaussauman valmistelu
  • Karkea hionta
  • Hienohionta ja viimeistely
  • Hitsaussauman puhdistus, värjäytymien poisto

 

Aina oikea hiomatyökalu

Kattavan tuotevalikoimansa ansiosta Klingspor tarjoaa oikean työkalun kaikkiin yleisiin konetyyppeihin ja kaikkiin tavallisiin käyttösovelluksiin. Tuotteet kulmahiomakoneisiin, paineilmahiomakoneisiin, suorahiomakoneisiin, kiillotuskoneisiin, käsinauhaviiloihin, pienasaumahiomakoneisiin tai taipuisiin akseleihin kattavat kaikki tärkeimmät alat, kuten viilaamot/metallirakentaminen, porraskaiteiden rakentaminen, erikoisterässäiliöiden rakentaminen, telakat, ajoneuvorakentaminen ja halli-/nosturirakentaminen.

Vertaile ja päätä

Hitsaussaumojen työstämisessä kulmahiomakoneella voidaan käyttää fiiberilaikkaa, rouhintalaikkaa tai lamellilaikkaa. Jokaisella työkalulla on erilaiset ominaisuudet. Käyttäjä itse päättää, mikä on oikea tuote hitsaussauman työstöä varten. Seuraavassa taulukossa verrataan toisiinsa fiiberilaikkaa, lamellilaikkaa ja rouhintalaikkaa – erilaiset valintakriteerit huomioiden.


 


Download
Please click here for further information about Klingspor solutions for your weld seam process (PDF).

Takaisin osioon Tietoa hiomisesta