Hitsaussaumojen työstö

Hitsaussaumojen työstämisessä kulmahiomakoneella voidaan käyttää fiiberilaikkaa, rouhintalaikkaa tai lamellilaikkaa. Jokaisella työkalulla on erilaiset ominaisuudet. Käyttäjä itse päättää, mikä on oikea tuote hitsaussauman työstöä varten.

Hiontaprosessi

Hitsaussauman työstö koostuu olennaisesti viidestä vaiheesta:

  • Hitsattavan materiaalin valmistelu / leikkaus
  • Hitsausrailon valmistelu
  • Sauman tasoitus
  • Viimeistely hionta
  • Sauman -ja päästövärin puhdistus

 

Aina oikea hiomatyökalu

Klingspor tarjoaa kattavan tuotevalikoimansa avulla oikean hiomatuotteen kaikille yleisille konetyypeille ja kaikille yleisille sovelluksille. Kulmahiomakoneille, paineilmahiomakoneille, suorahiomakoneille,satinointikoneille, käsihiomakoneille. Tuotteita löytyy monenlaiseen käyttöön, kuten lukkosepät / metallirakenteiden valmistajat, portaiden kaiteiden rakentajat, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen säiliöiden rakentajat, telakat, ajoneuvojen valmistus.

Tuotteiden vertailu

Hitsausten käsittelyyn kulmahiomakoneella voit valita fiberkiekon, hiomalaikan tai lamellilakan. Jokaisella tuotteella on erilaisia ominaisuuksia. Sopiva tuote, on käyttäjän päätettävissä. Seuraavassa taulukossa verrataan fiberkiekkoa, hiomalaikkaa ja lamellilaikkaa.


 


Ladattavat tiedostot
Klikkaa tästä tietoa. Täältä löydät PDF-tiedostot, joissa on lisätietoja Klingspor-ratkaisuista hitsaussauman käsittelyyn. Ladattavaa tietoa on saatavana saksaksi, englanniksi ja espanjaksi.

Klingspor solutions for your weld seam process - PDF Preview

Takaisin osioon Tietoa hiomisesta