Moninkertainen sidos

Murtolujuus todistetaan pistokokeen omaisesti aina yhdelle tuotteelle tuhannesta valmistetusta SMT:stä, katkaisu-/hiomalaikasta, hiomapyörästä jne. Käyttäjä voi siis olla varma siitä, että käyttäessään Klingspor-tuotteita hän voi aina luottaa turvallisuuden olevan parasta tasoa, sovellettavien standardien ja ohjeiden mukaisesti.

Moninkertaisia sidoskerroksia käytetään erityisesti laadukkaissa jaloteräksen ja runsasseosteisia terästen hiomavälineissä.

Haihtumisvaikutuksen ansiosta hiomajyvien kärkien lämpötila laskee huomattavasti, niin että työstettävä materiaali tarttuu huomattavasti vähemmän kiinni rakeiden kärkiin, mistä voisi olla seurauksena nk. ”lasittuminen”. Näin moninkertainen sidos mahdollistaa tavanomaisiin hiomavälineisiin verrattuna selkeästi tehokkaamman materiaalin poiston ja pidemmän käyttöiän. Myös työkappaleen tyypillinen lämmöstä johtuva värjäytyminen (päästöväri), jota esiintyy jaloterästä hiottaessa, voidaan välttää, tai ainakin sitä voidaan vähentää, moninkertaisia sidoksia käytettäessä.

Klingsporin tuotevalikoima sisältää suuren valikoiman pohjaan sidottuja hiomavälineitä, joissa on käytetty käyttötarkoituksen mukaan optimoitua moninkertaista sidosta.

Soveltuvat tuotteet

Takaisin osioon Tietoa hiomisesta