Puukuitulevyt

Levyteollisuutta leimaavat tiukentuneet laatuvaatimukset ja lisääntyneet tuotantomäärät sekä kasvavat taloudelliset paineet.

Eri käyttökohteita

Lisääntyvät laatuvaatimukset ja tuotantomäärät ovat avaintekijöitä rakennuslevyteollisuudessa. Hiontaratkaisumme soveltuvat muun muassa seuraavien materiaalien kalibrointiin, välihiontaan ja loppuhiontaan:

  • Lastulevy / OSB
  • Kuitulevy (HDF / MDF)
  • Vaneri
  • Komposiitit
  • vinyyli
     

Lisäksi ne ovat yhteensopivia kaikkien johtavien koneenvalmistajien, kuten IMEAS, Steinemann, Heesemann yms. koneiden kanssa.
 

Hiomanauhan laatu varmistaa tuotteen laadun

Nauhakatkojen, hiontajälkien, ja pitkittäisraitojen välttämiseksi tarvitaan korkealaatuisia hiomanauhoja, sekä optimaalisesti säädetty kone. Suorituskykyisissä hiomanauhoissamme käytämme tarkkaan valittuja materiaaleja, kuten korkealaatuista piikarbidia. Nauhat on suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä ja ne takaavat luotettavasti erinomaisen lopputuloksen

Schleifband PS 38 G
Erittäin vahva nauha:
Paperiselkä - PS 38 G
Nauhassa on erityisen hyvä repäisylujuus, tarjoaa erittäin tasaisen hionnan ja soveltuu erityisen hyvin välihiontaan ja viimeistelyyn. Suurille tuotantomäärille.
Schleifband CS 538 Z

Vahva monipuolinen:
Polyesteri CS 538 Z
Nauhassa on erityisen vahva polyesteriselkä. Suurille tuotantomäärille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innovatiivisilla tuotteillamme, ja hyvin harkituilla ratkaisuilla autamme asikkaitamme täyttämään luotettavasti kaikki laatu-, tehokkuus- ja vaatimukset.

Soveltuvat tuotteet

Takaisin osioon Tietoa hiomisesta