Tukilevyt tarralaikoille

Rakenne käyttötarkoituksen mukaan

Tarralaikka on hiomalaikka, jossa on tarrakiinnitys. Klingspor käyttää tarralaikoissa selkämateriaalina paperia, filmikalvoa, nylonverkkoa tai puuvillakangasta. Käyttökohteesta riippuen hiomalaikat valitaan sopivalla jyvätyypillä.

Tarralaikan etu on, että hiomalaikka voidaan helposti ja nopeasti vaihtaa, esim. vaihdettaessa toiseen työkappaleeseen tai muuhun materiaaliin.


Yksilöllisesti soveltuva, asiakkaan tarpeista riippuen

Klingsporilla on valikoimassa erilaisia tarralaikkoja siksi aina oikea tuote jokaiseen sovellukseen.

Puun, maalin, lakan tai metallin hiominen ei ole ongelma. Erikoissovellukset, kuten geelipäällysteet (veneiden ja huvialusten rakentaminen), komposiittimateriaalit (tuulivoimateollisuus), kipsilevyseinät ja parkettilattiat, ovat myös helposti hiottavissa.

Tarralaikkojen jyvätiheys rippuu siitä, mihin käyttöön se on suunniteltu. Vaihtoehtoja on esimerkiksi puoliavoin tai tiheä jyvätiheys. Selkämateriaali voi olla erittäin vahva tai erittäin joustava.


Hiominen käsikoneilla

Klingspor tarjoaa monenlaisia tarralaikkoja Excenterschleifer mit Klettscheibe ja eri pölynpoistorei`illä, jotka sopivat kaikille tavallisille koneille. Valikoimasta löytyvät myös vastaavat tukilaikat.

Pyöreiden tukilevyjen lisäksi ohjelmaan kuuluu myös kolmionmuotoisia erikoislevyjä. Lisäksi tarratuotteita on saatavana myös rullina.

Klettprodukte

Klingsporin laajan ohjelman lisäksi on myös mahdollista tilata erikois reikämuotoja tai -mittoja tilauksesta, vähimmäistilausmäärä huomioiden.

Soveltuvat tuotteet

Takaisin osioon Tietoa hiomisesta