Tarralaikka

Tarralaikka on veluuripäällysteinen hiomalaikka, jossa päällyste on kiinnitetty pohjan takapuolelle. Klingspor käyttää pohjana paperia, kalvoa, nailonverkkoa (hiomaverkko) tai puuvillakuitua. Koska käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat, Klingsporin valikoimaan kuuluu rakenteeltaan erilaisia tarralaikkoja, ja näin myös oikea tuote jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Rakenne käyttötarkoituksen mukaan

Tarralaikka on veluuripäällysteinen hiomalaikka, jossa päällyste on kiinnitetty pohjan takapuolelle. Klingspor käyttää pohjana paperia, kalvoa, nailonverkkoa (hiomaverkko) tai puuvillakuitua. Hiomarakeet ovat pohjan etupuolella. Kaikki on mahdollista – käyttäjä valitsee soveltuvalla raetyypillä varustetun hiomalaikan käyttökohteesta riippuen.

Veluuripinnoituksella varustetun tuotteen etuna on, että hiomalaikka voidaan vaihtaa nopeasti ja vaivattomasti tarrapyöröltä, esim. siirryttäessä työstämään toista työkappaletta tai materiaalia.


Yksilölliset käyttömahdollisuudet, asiakkaan tarpeiden mukaan

Koska käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat, Klingsporin valikoimaan kuuluu rakenteeltaan erilaisia tarralaikkoja, ja näin myös oikea tuote jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Puun, maalin, lakan, kitin tai metallin hionta ei ole mikään ongelma. Myös erityiset käyttösovellukset, kuten Gelcoat-kerroksen (vene- ja jahtirakentaminen), komposiittimateriaalin (tuulivoimateollisuus), kipsikartonkiseinien ja parkettilattioiden vaivaton hionta on myöskin mahdollista.

Hiomalaikkojen rakenteessa on vastaavia eroja, niissä voi olla esim. puoliavoin tai tiheä hajonta, stearaattipinnoite tai erittäin vetoluja ja äärimmäisen joustava kalvopohja, aina sen mukaan, mitä kulloinkin tarvitaan.


Yleiskäyttöinen käsin ohjattavilla koneilla hiontaan

Klingspor tarjoaa monilla erilaisilla mitoilla ja reiän muodoilla varustettuja tarralaikkojaExcenterschleifer mit Klettscheibe – ja toimittaa tarvittaessa mukana soveltuvat taustalaikat. Epäkeskohiomakoneiden Multihole-rei’ityksellä varustetut taustalaikat kattavat lähes kaikki reikäkuviot, ja saatavana on myös kulmahiomakoneen tukilaikka.

Pyöreiden laikkojen lisäksi valikoimaan kuuluu myös erityisiä kolmion tai silitysraudan muotoisia laikkoja. Saatavana on myös muita tarratuotteita liuskan muodossa.

Klettprodukte

Klingsporin kattavan varastovalikoiman lisäksi asiakkailla on halutessaan mahdollisuus valmistuttaa tarpeisiinsa sopivat reikien erikoismuodot ja -mitat – vaadittavat vähimmäismäärät tilatessaan.

Takaisin osioon Tietoa hiomisesta