Uusi Itsepalvelu valikoima

Klingspor on valmistanut korkealaatuisia ja luotettavia hiomatuotteita ammattikäyttäjille jo 130 vuoden ajan. Kesästä 2022 lähtien myös ammattilaiset, joilla on pienemmät tarpeet, sekä tee-se-itse nikkaroijat voivat ostaa monia Klingsporin tuotteita pienemmissä pakkausyksiköissä.

Vähittäismyyntivalikoimalla Klingspor vastaa erityisesti asiakkaiden toiveisiin pienemmistä pakkausyksiköistä. Käyttäjät ovat toistuvasti pyytäneet mahdollisuutta ostaa Klingsporin tuotteita pienemmissä erissä. Klingsporin vähittäismyyntivalikoimassa on nyt lukuisia tuotteita.

Uudessa vähittäismyyntivalikoimassa on lähes 300 tuotetta sekä käsinhiontaan että käsikäyttöisillä koneilla tapahtuvaan hiontaan. Yleisimmin käytetyt konetyypit, mitat ja muodot on otettu valikoimaan. Yksittäin pakattujen pyöröjen, nauhojen, arkkien, hiontasienien, pienten liuskalaikkojen tai katkaisulaikkojen lisäksi suuri osa uudesta valikoimasta koostuu sarjoista, joissa on yksi tuote eri karkeuksissa.

Kokonaisuus ratkaisee!

Talonnrakentamisessa-, puusepän- tai metallirakentamisessa: Klingsporin vähittäismyyntivalikoima tarjoaa myös pienemmille käsityöläisyrityksille ja yksityisille käyttäjille mahdollisuuden käyttää ammattikäyttöön tarkoitettuja hiomatuotteita. Tuotteita on saatavilla erikoisliikkeistä, mutta myös hyvin varustetuista rautakaupoista ja verkkokaupoista.

Vähittäismyyntivalikoiman tuotteet

Takaisin osioon Tietoa hiomisesta