Elastiset hiomatuotteet

R-Flex-hiomavälineitä

... käytetään erilaisten materiaalipintojen viimeistelyhiontaan. Pitkä käyttöikä ja muodon säilyminen täydelliseen kulumiseen saakka ovat taattuina elastisesta rakenteesta huolimatta.

Hioma- ja kiillotuskärjistä

... on tarjolla useita eri kokoja ja karkeuksia. Niitä käytetään laitteiden ja säiliöiden rakentamisessa, ilmailu- ja moottoriteollisuudessa sekä elintarvike- ja kemianteollisuudessa.

Marmorointihiomapäillä

... saadaan aikaan erityisiä pintaefektejä tasaisella hiomajäljellä. R-Flex-marmorointihiomapäitä käytetään jaloteräksen ja alumiinin käsittelyyn säiliörakentamisessa ja suurkeittiölaitteistojen rakentamisessa.

Schleiffix-hiomapalikka

... puhdistaa, kiillottaa ja himmentää erilaisia materiaaleja, kuten metalli, puu, maalit, muovit, kumi ja paperi. Teollisen käytön lisäksi se soveltuu myös kodin töihin ja auton hoitamiseen, esimerkiksi siivousraudan pohjan, suksien reunojen yms. puhdistamiseen. Schleiffix-hiomapalikan vaikutusta voidaan tehostaa käyttämällä vettä, saippuaa, petrolia tai tahnoja. Neljään eri raekokoon perustuvat tuotteet mahdollistavat myös erilaisten pintojen optimaalisen käsittelyn.

R-Flex-pyörät

... ovat saatavana käyttösovelluksesta riippuen joko piikarbidi- tai alumiinioksidijyvällä varustettuina, erilaisilla sidoksen kovuuksilla ja eri kokoisina. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esim. muoviosien jäysteenpoisto, kirurgisten instrumenttien viimeistelyhionta, veitsien teroittaminen tai silottaminen jne. Elastisen sidoksen ansiosta R-Flex-pyörät on helppo profiloida ja ne mukautuvat hiottaessa työkappaleen muotoihin.

Sidontatyypit Suurin työskentelynopeus
Z sitkeä, hankauksenkestävä kork. 32 m/s
E ei tukkeutuva, hankautuva (soveltuu erityisesti alumiinille) kork. 16 m/s
W pehmeä, elastinen (soveltuu erityisesti jaloteräkselle) kork. 5 m/s