RFM 652 Elastiset hiomatuotteet käyttökohteet Alumiini, Ei-rautametallit

Ominaisuudet
Sidos Muovi
Raetyyppi Piikarbidi
Materiaalit
Alumiini
Ei-rautametallit

Silkkisen pinnan aikaansaamiseksi - R-Flex marmorointilaikka RFM 652

R-Flex marmorointilaikka RFM 652 tuottaa upean silkkisen mattapintaisen pinnan

  • NE-metalliin ja -alumiiniin.

Levitys tehdään mieluiten nostotangolla. Saatavilla on kaksi erilaista varsimallia: pyöreä, jossa on litteä sivu tai jatkuva pyöreä. Molemmat tyypit on tarkoitettu yksilölliseen käyttöön ammattimaisessa työpajassa tai ei-rautametallien ja alumiinin jalostusteollisuudessa.

Lämpötilaa kestävä ja mukautuva - piikarbidia elastisessa muovissa

R-Flex Marmorointikappaleen RFM 652 hiomarakeet on valmistettu puhtaasta piikarbidista: sillä on korkea kovuus, hyvä lämmönkestävyys ja erinomainen lämmönjohtavuus. Samalla elastinen muovisidos mukauttaa työkalun profiilin optimaalisesti työkappaleen muotoihin. Tämän seurauksena kuluminen tapahtuu hyvin tasaisesti - marmorointikappale pysyy vakaana, kunnes se kuluu loppuun. Marmorointityökalun käyttöikä on pitkä huolellisen materiaalivalinnan ansiosta. Tämän ansiosta Klingsporin R-Flex-marmorointilaikka RFM 652 tarvitsee harvoin vaihtoa. Marmorointikappaleet tuottavat tasaisen ja houkuttelevan pintaefektin nostopalkki eli kone, joissa marmorointikappaleet on kiinnitetty palkkiin tai tankoon. Tätä pintakäsittelymuotoa käytetään säiliöiden ja suurkeittiöiden rakentamisessa.

Aggressiivisuus hallinnassa: oikea versio jokaiselle alalle

R-Flex-marmorointirunko RFM 652 on saatavana eri kokoisena. Halkaisija sekä raekoko ja sidos vaihtelevat. Jos muovi on pehmeää, elastisesti upotettu hiomajyvä taipuu helpommin paineen alaisena. Hienoa raetta käytettäessä syntyy hyvin pieni karheus ja työstettyjen pintojen rakenne säilyy lähes ennallaan. Mitä karkeampi hiomajyvä ja mitä kovempi sidosmateriaali, sitä voimakkaammin piikarbidi irrottaa pintaa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.