SFK 655 Elastiset hiomatuotteet käyttökohteet Maali, Lakka, Lasi, Kivi, Puu, Muovi, Nahka, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Muovi
Raetyyppi Piikarbidi
Materiaalit
Maali
Lakka
Lasi
Kivi
Puu
Muovi
Nahka
Metalli yleensä

Käsihiontalohko SFK 655 täydelliseen viimeistelyyn

Käsihiontalohko SFK 655 toimitetaan 18 käsihiontalohkon sarjana, jossa on kolme eri karkeutta. Sitä voidaan käyttää universaalisti - niin kotitaloudessa kuin autonhoidossa tai korjaamossa. Käsityöläiset ja tee-se-itse-rakentajat käyttävät sitä mielellään viimeistely- ja puhdistushiontaan. Tuote on tarkoitettu käsihiontaan. Voit käyttää sitä:

  • lakkaan,
  • lasiin,
  • kiveen,
  • puuhun,
  • muoviin,
  • nahkaan ja
  • metalliin.

Miksi käyttää SFK 655 -käsihiomalohkaretta?

Yksi suureksi eduksi on varmasti se, että hiomalohkoa voi käyttää universaalisti. Se tarjoaa siis aina oikean hionnan materiaalista riippumatta. Muoviin sidotut piikarbidihiontarakeet tuottavat paljon hienomman pintarakenteen kuin muilla sidosmuodoilla varustetut hioma-aineet. Siksi tätä hiomalaikkaa käytetään usein viimeistely- ja puhdistushiontaan. Kotitaloudessa sitä käytetään esimerkiksi silitysraudan alapinnan puhdistamiseen tai suksien reunojen kunnossapitoon. Sitä käytetään myös ruosteen poistamiseen ajoneuvojen pieniltä alueilta. Käsihiontalohko kehittää optimaalisen vaikutuksensa yhdessä puhdistusaineiden, kuten veden tai saippuan, tai lisäaineiden, kuten petrooliöljyn tai tahnojen, kanssa.

Miksi käsihiontalohkoa kutsutaan elastiseksi hioma-aineeksi? Käsihiontalohkossa käytetään hiomarakeena piikarbidia, joka on sidottu muoviin. Tämä johtaa elastisempaan rakenteeseen kuin keraamiset tai synteettiset hartsisidokset. Tämä johtaa minimaaliseen karheuteen ja siihen, että työkappaleen geometria ei käytännössä muutu. Sidoksen lisäksi hiomajyvän tyyppi on ratkaiseva hiontakuvion kannalta. Käytetty piikarbidi on erittäin kovaa, mutta ei sitkeää. Jyvän kiderakenne tekee siitä teräväreunaisen ja hauraan. Se on herkkä murtumaan, mikä johtaa jyvän mikrokulumiseen. Siksi viimeistely- ja puhdistushiontaan käytetään käsikappaletta, kunnes se on täysin kulunut. Koska jyvä on synteettisesti valmistettu, taataan tasainen laatu ja määritellyt ominaisuudet.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita