SFK 655 Set Elastiset hiomatuotteet käyttökohteet Maali, Lakka, Lasi, Kivi, Puu, Muovi, Nahka, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Muovi
Raetyyppi Piikarbidi
Materiaalit
Maali
Lakka
Lasi
Kivi
Puu
Muovi
Nahka
Metalli yleensä

Klingsporin käsihiomasarja SFK 655: yleiskäyttöön

Käsihiomasarja, jota myös kutsutaan kumikiveksi, sisältää käytännöllisen valikoiman käsikäyttöisiä hiomapalikoita, joissa on eri karkeuksia. Niillä voidaan työstää tarkasti ja tehokkaasti monenlaisia materiaaleja:

  • Maali ja lakka,
  • Lasi,
  • Kivi,
  • Puu,
  • Muovi,
  • Nahka ja
  • Metalli.

Ideaalinen apulainen käsihiontaan kätevässä lajitelmassa: Pakkauksessa on kaikkiaan 18 hiomatuotetta, joten oikea tuote on aina käden ulottuvilla. Käytännöllinen sarja on yleiskäyttöinen ja sopii erinomaisesti työpajassa ja kotona tehtäviin töihin: se on yhtä käyttökelpoinen autojen korjauksessa ja messinki-, pronssi- ja muiden metallipintojen kiillotuksessa kuin mokkakenkien tai -vaatteiden, suksien reunojen, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen pesualtaiden ja ratsastussatuloiden ja puhdistuksessa ja valmistuksessa.

Vedenpitävä ja joustava - erinomaisen lopputuloksen takaamiseksi

Piikarbidi-hiomarakeet ovat kauttaaltaan joustavassa muovilohkossa. Hiomapalikan runko toimii siten kuin vaimennin voimakkaan paineen yhteydessä. Tuloksena on erittäin tasainen ja hieno hiontakuvio. Lisäksi tuote kestää vettä ja monia kemikaaleja. Tuotten puhdistusvaikutusta voidaan siksi helposti parantaa muilla tuotteilla, kuten saippualla, parafiinilla tai kiillotuspastoilla

Puhtaaseen puhdistushiontaan ja täydelliseen viimeistelyyn käsin

käsihiomasarja SFK 655 sisältää kaikki SFK 655 -sarjan yleiset hiomapalikat. Hionta hienolla karkeudella tuottaa ihanan tasaisen viimeistelyn - jättämättä rumia naarmuja. Karkea hiomapalikka poistaa hapettumia ja sitkeää likaa. käsihiomatuotteiden sarja SFK 655 sisältää kaikki tarvittavat tuotteet sekä viimeistely- ja puhdistushiontaan. Kätevän kokonsa ansiosta tuote sopii hyvin käteen. Hiekkapaperiin verrattuna tuote kestää paljon kauemmin. Tämä helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä. Klingsporin SFK 655 -sarjan hiomapalikat voidaan käyttään tuotteen loppuun asti, sillä koko tuote on täynnä hiomajyviä.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.