CS 561 Fiiberikiekot käyttökohteet Teräs, Ei-rautametallit, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Materiaalit
Teräs
Ei-rautametallit
Metalli yleensä
Muovi
Jaloteräs
Puu

Fiberkiekko CS 561 - hiontakiekot teräksen ja värimetallien korkeaan aineenpoistoon

CS 561 Fiberkiekoilla teräkselle ja värimetalleille* on erittäin hyvät poistoarvot. Synteettinen hartsisidos tekee tästä tuotteesta vankan, vastustuskykyisen ja kestävän. *Fiberkiekoissa CS 561 on joustava vulkanoidusta kuidusta valmistettu selkämys. Tiheästi siroteltu alumiinioksidi tekee niistä erittäin tehokkaita. CS 561 on saatavana kaikissa alan standardihalkaisijoissa, joten se tarjoaa laajimman mahdollisen valikoiman, mitä Klingsporin Fiberkiekko tuotevalikoimassa on. Laaja valikoima eri karkeuksia tekee CS 561:stä monipuolisen hioma-aineen:

  • metalli,
  • ei-rautametalli,
  • muovi ja
  • puu

CS 561 -Fiberkiekkojen rakenne

Tämä hiomalaikka koostuu monikerroksisesta paksusta komposiittipaperista koostuvasta taustalevystä, jossa on tiheästi siroteltu alumiinioksidihiomajyvä. Jyvät on kiinnitetty alustaan hartsipohjaisella aineella.

CS 561 -Fiberkiekkojen käyttö

CS 561 -Fiberkiekkoja käytetään kulmahiomakoneissa. Saatavilla olevien karkeuksien valikoima tekee CS 561 -hiomakiekosta monipuolisen. Keskikokoisilla ja hienoilla hiomalaikoilla saavutetaan suuri aineenpoisto teräksen ja värimetallien työstöön. Karkeammilla hiomalaikoilla CS 561 -hiomalaikkaa voidaan käyttää jopa puun tai muovin työstämiseen. Vankka rakenne mahdollistaa työskentelyn erittäin suurilla nopeuksilla.

Hiontakuvio riippuu tukialustasta

Sopivan tukialustan valinnalla voi olla ratkaiseva vaikutus hiontakuvioon. Periaatteessa on saatavana kahdenlaisia tukilaikkoja:

  • Tukilaikka ST 358 keskikova ja sileä
  • Tukilaikka ST 358 A kova ja uurrettu

Keskikova tukilaikka soveltuu tasaiseen hiontakuvioon ja mukautuu joustavasti työkappaleen muotoihin. Se soveltuu erinomaisesti hienompaan hiontaan, ääriviivojen hiontaan ja reunojen pyöristämiseen Kun on tehtävä karkeahiontatöitä, jotka vaativat suurta aineenpoistoa, käytetään kovaa taustalaikallaa. Kova tukilaikka soveltuu erityisesti purseenpoistotöihin ja reunojen pyöristykseen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita

Lämpökäsitelty korundi
FS 764 ACT
Fiiberikiekot