CS 561 itsepalvelupakkauksissa Fiiberikiekko käyttökohteet Teräs, Ei-rautametallit, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Materiaalit
Teräs
Ei-rautametallit
Metalli yleensä
Muovi
Jaloteräs
Puu

Fiberkiekko ammattimaiseen metallintyöstöön

Klingsporin CS 561 Fiberkiekko on yleiskäyttöinen metallin ja puun työstössä. Se soveltuu

  • teräksen,
  • värimetallin, -metallin,
  • muovin,
  • ruostumattoman teräksen ja
  • puun leikkaamiseen ja hiontaan. Laajaa käyttömahdollisuuksien kirjoa laajentavat eri halkaisijat ja erilaiset reikämuodot. Tämä tekee Fiberkiekosta optimaalisen lisävarusteen eri valmistajien käsikäyttöisiin kulmahiomakoneisiin.

Kova hiomajyvä ja varma sidos korkeaan aineenpoistoon.

Fiberkiekot ovat vulkanoituja kuituhiontakiekkoja. Vulkanoitu kuitu on perinteinen komposiittimateriaali, joka valmistetaan selluloosapohjaan vulkanoimalla - eräänlainen muovi syntyy luonnollisesta raaka-aineesta paperista. Uusiutuvasta raaka-aineesta valmistamisen ansiosta klassinen vulkanoitu kuitu saa uuden merkityksen, jonka Klingspor täyttää. Tuotteen hiomarakeena käytetään sitkeää ja kovaa alumiinioksidia. Vulkanoitu kuitukiekko on päällystetty toiselta puolelta synteettisellä hartsilla. Hiontajyvä on upotettu siihen tukevasti ja lujasti tiheästi siroteltuna. Korundi on synteettinen hioma-aine, joka erottuu klassisista luonnon hiomarakeista erityisen sitkeytensä ja kovuutensa ansiosta. Keinotekoisen valmistuksen ansiosta nämä ominaisuudet pysyvät aina samoina. Kiteisen ja epäsäännöllisen rakenteensa ansiosta alumiinioksidista valmistettu jyvä kehittää tasaisen makrokulutuksen. Samalla materiaali takaa pitkän käyttöiän hyvällä aineenpoistolla.

Fiberkiekko hyvin pakattuna kauppaan, käsityöhön ja teollisuuteen

Toinen Kuitukiekon CS 561 etu on sen pakkaus. Lisävaruste on pien-pakattu ja soveltuu siksi hyvin vähittäiskaupan myyntiin. Lisäksi hiomakiekot ovat yhtä selkeästi järjestettyinä ja hyvin suojattuina pakkauksessaan kaupan ja teollisuuden varastointia varten.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.