CS 565 Fiiberikiekot käyttökohteet Jaloteräs, Teräs, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Zirkonium
Hajontatyyppi tiheä
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Metallirakentaminen
Teräsrakentaminen

Optimaalinen karkeahiontatyöhön - Klingspor CS 565 -fiberkiekot

Klingsporin fiberkiekoilla CS 565 erityisesti karkeahiontatyöt voidaan tehdä nopeasti ja tehokkaasti. Nämä kiekot, joille on ominaista paitsi korkea aggressiivisuus myös erityisen hyvä hinta-laatusuhde, soveltuvat

  • teräksen,
  • ruostumattoman teräksen ja
  • muiden metallien työstöön.

CS 565 on saatavana eri karkeuksissa, erikokoisilla keskireijillä ja lukuisissa kokoluokissa.

Aggressiivinen ja itsestään teroittuva: hiomajyvä on valmistettu zirkonista

Klingsporin fiberkiekossa CS 565 hiomajyvä on valmistettu zirkonista. Tämä jyvä on erittäin sitkeää, kovaa ja sillä on kiteinen, yhtenäinen rakenne. Se on itsestään teroittuva, joten kiekoilla voidaan saavuttaa täydellisiä hiontatuloksia pitkän ajan kuluessa. Kaikki Klingsporin käyttämät hiomajyvät valmistetaan synteettisesti. Tämä tarkoittaa, että niillä on aina samat ominaisuudet ja ne ovat tasaisen laadukkaita. Tiheä hajonta sirottelu takaa korkean materiaalinpoiston, koska lähes koko kuitukiekon CS 565 pinta on hiomajyvien peitossa. Suuri sirottelutiheys takaa myös pitkän käyttöiän. Tämän ja itsestään teroittuvan Zirkon -hiomajyvän ansiosta teräksen, ruostumattoman teräksen ja metallin työstäminen onnistuu alhaisella hiomatuotteen kulutuksella ja vastaavasti alhaisilla kustannuksilla.

Pintakerros: vahva synteettinen hartsi, jolla on korkea tartuntalujuus

Kuten kaikissa muissakin Klingspor-merkkisissä hiomalaikoissa, myös fiberkiekko CS 565:ssä on synteettistä hartsia oleva pintakerros. Niiden korkea tarttumislujuus luo lujan sidoksen alustan ja hiomarakeen välille. Kiinteästä synteettisestä hartsista koostuva pintakerros tukee hiomajyvää myös hiomisen aikana esiintyviä sivuttaisvoimia vastaan. Pintakerroksen tasaisuus tarkistetaan Klingsporilla lasertekniikan avulla ja painomittauksin tuotannon aikana. Klingsporin tuotteille on siis ominaista myös pintakerroksen erityisen hyvä laatu.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.