Harjat

Työtilat
Materiaali
Kone
Käyttöalueet
Tuoteryhmä
Sahanterät
Halkaisija/mm
Leveys/mm
Pituus/mm
Varren halkaisija/mm
Poraus/mm
Harjaskorkeus
Hyötypituus
Langan pituus
Langan vahvuus
Kiinnitin
Sileysaste
Rungon materiaali
Rakennetyyppi
Raetyyppi
Solmujen määrä
Langan materiaali
Rivien määrä

Purseenpoisto, puhdistus ja strukturointi Klingspor-teräsharjoilla

Klingsporin teräsharjoja käytetään monenlaiseen teräksen ja ruostumattoman teräksen käsittelyyn. Teräsharjan ratkaiseva etu hiomatuotteisiin verrattuna on, että harja toimii vain työkappaleen pinnalla muuttamatta kappaleen muotoa. Tämä on erityinen etu, kun käsitellään  esimerkiksi erittäin ohutta metallilevyä. Klingsporin teräsharjavalikoima tarjoaa kattavan tuotevalikoiman monenlaisiin tehtäviin, materiaaleihin ja koneisiin.

Klingspor teräsharjoja käytetään erityisesti seuraavanlaisiin töihin:

  • Hitsaussaumojen ja -pintojen puhdistus (ruosteenpoisto, maalinpoisto)
  • Purseenpoisto leikatuista reunoista
  • Pintojen strukturointi (matta, satiini, karhennus)

Erilaisilla ​​versioilla täydelliseen lopputulokseen

Pyöröharjat sopivat ihanteellisesti hitsisaumojen valmisteluun ja viimeistelyyn sekä leikattujen reunojen purseenpoistoon ja puhdistamiseen. Viisteharjat puolestaan varmistavat tarkan työskentelyn vaikeapääsyisissä kohteissa.

Klingsporin kuppiharjat soveltuvat erityisen hyvin ruosteen, maalin tai hitsausroiskeiden puhdistukseen. Kuppiharjalla voit myös valmistella työkappaleen ennen maalausta.

Pensseliharjojamme käytetään erityisesti putkien, porausten ja syvennysten sisäiseen käsittelyyn. Esimerkkinä tästä BPS 600 Z harja, jolle on tunnusomaista aggressiivinen harjaus solmitun lankarakenteen ansiosta.  BPS 600 W harja puolestaan sopii erinomaisesti kevyiden purseiden poistamiseen putkista ja porauksista.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä käsiharjat, joita on runsaasti valikoimassamme. Klingspor tarjoaa sekä puurunkoisia että ergonomisesti muotoiltuja muovikahvaisia ​​käsiharjoja. Valikoima kattaa myös V-muotoiset harjat sekä sytytystulppaharjat, joita on saatavana erilaisilla lankavaihtoehdoilla.