CS 310 XF IP-pakkaus Hiomanauha käyttökohteet Jaloteräs, Metalli yleensä, Ei-rautametallit, Teräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä XF-puuvilla
Materiaalit
Jaloteräs
Metalli yleensä
Ei-rautametallit
Teräs
Käyttöalueet
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Metallirakentaminen

Viilahiomanauha Klingspor CS 310 XF tarkkaan hiontatyöhön

Viilahiomanauha CS 310 XF on ihanteellinen lisä nauhaviiloille liikkuvassa käytössä. Se on erityisen taipuisa ja soveltuu

  • metallien,
  • ruostumattoman teräksen,
  • teräksen ja
  • värimetallien työstöön.

Klingsporin viilahiomanauha CS 310 XF tarjoaa optimaalisen joustavuuden erityisesti säteiden ja kaarevien pintojen työstöön.

Laadukkaat hiomajyvät optimaalisesti yhdistettyinä

viilahiomanauhassa käytetään hiomajyvänä alumiinioksidia tiheästi siroteltuna. Synteettinen jyvä on valmistettu alumiinioksidista ja sille on ominaista erityinen sitkeys ja kovuus. Tämän ansiosta hiomanauha takaa korkean ja tasaisen materiaalinpoiston. Laadukas synteettinen hartsi toimii sidosaineena, johon hiomajyvä on kiinnittynyt turvallisesti ja lujasti. XF-puuvillasta valmistettu selkämys takaa erinomaisen joustavuuden. Samanaikaisen repeytymiskestävyytensä ansiosta selkämys edistää työturvallisuutta ja suojaa työkappaleita vaurioilta.

Pienpakattu myyntiin ja turvalliseen varastointiin

Klingspor CS 310 XF -hiomanauha on Pienpakattu. Pakkaus tarjoaa suuria etuja myyntiin rautakaupoissa ja erikoisliikkeissä. Se mahdollistaa tilaa säästävän ja selkeän esillepanon kaupassa. Lisäksi pakkaus tarjoaa etuja varastoinnissa teollisuudessa ja kaupassa. Varastossa tuote löytää turvallisen paikkansa ja on helposti saatavilla ripustuslaitteen ansiosta. Samalla pakkaus suojaa nauhaa vaurioilta varastoinnin aikana. Korvaavana hiomanauhana työkalukotelossa nauha on myös asennuspaikalla turvallisesti pakattu ja siten suojattu vaurioilta.

Viilahihna, jossa on turvallinen puskuliitos

Tehokkuuden ja suorituskyvyn lisäksi työturvallisuus on tärkeä näkökohta hiomatuotetta valittaessa. Viilahiomanauha on liitetty turvallisesti yhteen puskuliitoksella. Tätä varten hihnan päät on leikattu vinoon ja liimattu alleen kangasvahvisteisella kalvolla. Vakaan liitoksen ansiosta viilahiomanauhat soveltuvat korkeisiin vaatimuksiin.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.