CS 311 Y ACT Hiomanauhat kangas käyttökohteet Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi avoin
Selkä Y-polyesteri
Materiaalit
Puu
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Ikkuna- ja ovirakentaminen
Puunjalostusteollisuus

Klingspor CS 311 Y ACT -hiontanauha - laadukas hiontanauha puutöihin

Klingspor Hiontanauhassa CS 311 Y ACT on erityisen repäisykestävä kangasrunko, jossa on avoin hajonta, ja sitä käytetään

  • puun,
  • metallin ja
  • värimetallin työstämiseen.

Tämän hiontanauhan painopiste on havupuun työstössä. Hiontanauhaa käytetään puuteollisuudessa, esimerkiksi vanerin ja liimapuulevyjen valmistuksessa sekä ikkunoiden ja ovien valmistuksessa. Lisäksi näillä ominaisuuksilla varustetuille hiomanauhoille on kysyntää parkettituotannossa. Käsityöläisten työpajat, kuten puusepät, puusepät ja puusepänliikkeet hyötyvät laadukkaasta puuhiomanauhasta yhtä paljon kuin tee-se-itse- ja harrastekäyttäjät.

Hiontanauha CS 311 Y ACT, jossa on suuri aineenpoisto

Klingsporin Hiontanauhaa CS 311 Y ACT käytetään kaikkialla siellä, missä tarvitaan massiivipuun tai puupohjaisten materiaalien pintojen kalibrointi- ja hienohiontaa, erityisesti havupuuta käsiteltäessä. Hiontanauhaa CS 311 Y ACT voidaan käyttää leveähihnaisissa ja pitkähihnaisissa hiomakoneissa sekä reunahiomakoneissa ja parkettihiomakoneissa. Näihin asennetaan joko lyhyet nauhat, kapeat nauhat tai leveät nauhat. Kaikki nämä toimitusmuodot ovat saatavilla. Tämän tuotteen selkämateriaali on repeämätön Y-polyesteri. Jyvien sidonta on valmistettu korkealaatuisesta synteettisestä hartsista.

Tehokkaampi parannetun ACT-teknologian ansiosta

Kovaan käyttöön tarkoitettuun synteettisellä hartsilla sidottu hiomanauha, jossa on avoin pinta ja ACT-teknologia, osoittautuu erityisen repimättömäksi ja vakaaksi. Samalla saavutetaan korkea aineenpoisto. Yhdessä antistaattisen viimeistelyn kanssa Klingsporin Hiontanauha CS 311 Y ACT takaa vähäisen tukkeutumisen ja parantaa siten käyttöikää. Käytännössä materiaali osoittautuu kestäväksi karkeuteen 50 asti. Hiomanauha soveltuu monenlaisiin tehtäviin, ja sitä on saatavana useissa eri kokoluokissa. Kaikki Klingsporin tuotteet valmistetaan itse ja ne täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Hiomajyvät ja tukimateriaalit ovat erikoistuotteita, jotka on kehitetty erityisesti kyseistä materiaalia varten.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.