CS 311 Y ACT Leveät nauhat kangas käyttökohteet Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi avoin
Selkä Y-polyesteri
Materiaalit
Puu
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Ikkuna- ja ovirakentaminen
Puunjalostusteollisuus

Klingspor CS 311 Y ACT leveä hiomanauha - ihanteellinen pitkäkuituisen puun hiontaan

Klingsporin leveä hiomanauha CS 311 Y ACT on erityisen hyödyllinen hiottaessa pitkäkuituisia puulajeja, joilla on taipumus tukkeutua hioma-aineeseen. Sille on ominaista:

  • Vähäinen tukkeutuminen
  • Korkea repeytymiskestävyys
  • Hyvä materiaalinpoisto
  • Pitkä käyttöikä

Lisäksi siinä on antistaattinen pintakäsittely, joka vähentää hiomapölyn tarttumista. Tämä mahdollistaa nopean työskentelyn keskeytyksettä ja on välttämätöntä, koska sähköisesti ladattua hiomapölyä on vaikea kerätä edes erittäin hyvillä poistojärjestelmillä. Klingspor CS 311 Y ACT -leveänauhaa puun työstöön on saatavana sekä erittäin karkeana että erittäin hienona.

Selkämateriaali - repeytymätöntä polyesteriä

Leveänauhassa CS 311 Y ACT Klingspor käyttää selkämateriaalina repeytymätöntä polyesteriä. Se on huomattavasti kestävämpi kuin paperi ja kestää siksi suurempia vaatimuksia esimerkiksi karkeilla karkeilla karkeuksilla hiottaessa. Koska CS 311 Y ACT on suunniteltu käytettäväksi kontaktilaikalla, selkämyksessä on F4 G -liitos. Tässä puskuriliitoksessa nauha on leikattu kulmassa kulkusuuntaan nähden ja varustettu kääntöpuolella olevalla kalvolla.

Vähäinen tukkeutuminen avoimesti sirotellun hiomajyvän ansiosta

Hiomajyvän avoin sirottelu takaa erinomaisen materiaalinpoiston ja pitkän käyttöiän leveällä nauhalla CS 311 Y ACT. Yksittäisten jyvien isot välit mahdollistavat pölyn nopean poistamisen, joten hiomahihna ei tukkeudu, kun työstetään pitkäkuituista puuta. Hiontapöly tarttuu yleensä helposti puuhun, hiomanauhaan ja koneeseen, koska se latautuu staatsesti kitkan vaikutuksesta hiomisen aikana. Tämän estämiseksi CS 311 Y ACT on varustettu antistaattisella pinnoitteella. Tämä mahdollistaa sähkövarauksen poistumisen hiomahihnan ja koneen kautta.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.

Vaihtoehtoisia tuotteita