CS 320 Y Leveät nauhat kangas käyttökohteet Mineraaliset materiaalit, Muovi

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä Y-polyesteri
Materiaalit
Mineraaliset materiaalit
Muovi
Käyttöalueet
Huonekaluteollisuus
Ikkuna- ja ovirakentaminen
Puunjalostusteollisuus

CS 320 Y leveä nauha, jossa on kangasrunko mineraalimateriaaleille, lasille ja muoville

Tuskin mitkään muut materiaalit asettavat hioma-aineelle yhtä suuria vaatimuksia kuin kivi, muovi, lasi, keramiikka, kristalli tai betoni. Muovia lukuun ottamatta nämä materiaalit eivät ole kovin sitkeitä, mutta ne ovat kovempia kuin metalli. Näiden materiaalien työstäminen asettaa hiomatuotteelle tiettyjä vaatimuksia:

  • Repäisykestävä tausta suurille nopeuksille
  • Lämmönkestävä hiomanauha
  • Vedenkestävä hioma-aine märkähiontaan
  • Erittäin kovat ja terävät hiomajyvät

Miksi Klingspor CS 320 Y -leveä nauha soveltuu erittäin hyvin lasin, keramiikan tai kiven työstöön

Leveän nauhan leveän nauhan CS 320 Y selkä ja siten hioma-aineen tuki on erittäin repäisykestävää Y-polyesteristä valmistettua erikoiskangasta, joka on myös kosteudelle ja ilmankosteudelle epäherkkä ja soveltuu näin ollen märkähiontaan. Hiomanauha tuottaa korkeaa aggressiivisuutta hionnan aikana tiheän jyväsirottelun ansiosta ja sillä voidaan hioa suurilla nauhanopeuksilla ja voimakkaalla kosketuspaineella. Synteettinen hartsisidos pitää erittäin kovat piikarbidihiontarakeet tukevasti ja lujasti kiinni nauhassa. Vedenkestävän polyesterin, piikarbidijyvän ja synteettisen hartsisidoksen yhdistelmä takaa kaikki tarvittavat ominaisuudet kovien materiaalien työstöön

Erittäin kova ja teräväsärmäinen piikarbidijyvä

Kovien työstöpintojen, kuten lasin, kiven tai keramiikan työstämiseen tarvitaan erittäin suurta aggressiivisuutta ja hiontatehoa. Hiomatuotteen on siksi oltava erittäin teräväreunaista ja kovaa. Piikarbidijyvä on kovin synteettisesti valmistettu hioma-aine. Sillä on lähes sama kovuus kuin timantilla. Piikarbidin kiderakenne tarkoittaa, että hiomajyvä ei hioudu, vaan osa jyvästä lohjeaa pois. Jäljelle jää kiderakenne, jossa on kova pinta ja terävät reunat. Tämä tekee CS 320 Y -hiomanauhasta itsestään teroittavan.

Klingsporin leveät nauhat tasaiseen ja tarkkaan työskentelyyn

Klingsporin hiomanauhat on suunniteltu päättömiksi nauhoiksi. Tasaisen ja puhtaan hiomisen mahdollistamiseksi hihnat on liitetty toisiinsa päittäisliitoksen kohdalta eri tavoin. Tavallinen liitostyyppi on F1: päät leikataan vinoon ja liimataan päällekkäin. Liitostyyppi F2: hiomajyvien kärjet hiotaan pois liimauskohdasta, jolloin nauha kulkee hiomisen aikana entistä tasaisemmin. Sulkumuodot F3 G ja F4 G: Nauha leikataan siksak-linjalla tai kulmassa, ja kohta liimataan alleen kangasvahvisteisella kalvolla.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.