CS 322 X Hiomanauhat kangas käyttökohteet Lasi, Kivi

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Korkki
Selkä X-Puuvilla
Materiaalit
Lasi
Kivi

Klingspor CS 322 X -hiontanauha - vankka hiomanauha lasin käsittelyyn

Klingsporin Hiontanauha CS 322 X, jossa on vankka kangasrunko, soveltuu erinomaisesti lasin kiillotukseen. Hiontanauha soveltuu

  • lasin,
  • kiven ja
  • keraamisten materiaalien työstöön.

Hiontanauhan selkämyksessä on korkealaatuinen korkki- ja synteettihartsipinnoite. Tämä pinnoite mahdollistaa lasin kiillottamisen. Pinnoite on elastinen, minkä ansiosta hiomanauhaa voidaan painaa kevyesti käsittelyn aikana. Näin hiomanauha mukautuu täydellisesti muotoihin - hionnan tuloksena on erittäin sileä kiiltävä pinta. Samalla kuluminen on hyvin vähäistä. Klingsporin Hiontanauha CS 322 X saa pisteet pitkällä käyttöiällä ja tasaisella kiillotusteholla. Se on kehitetty erityisesti lasiteollisuuden vaatimuksia varten. Nauha voi tarjota arvokkaita palveluja myös käsityöläisille ja taiteilijoille.

Laadukas tausta, jossa on hyvä tartunta

Korkista valmistettu rouhe, joka on ihanteellinen lasin kiillotukseen*Hiontanauha CS 322 X* repämätöntä ja joustavaa puuvillakangasta. Puuvilla selkä on erittäin kimmoisa ja joustava. Samalla materiaali on suhteellisen kevyttä. Klingsporin Hiontanauha CS 322 X on vedenkestävä ja soveltuu siksi lasin kiillotuksessa vaadittavaan märkähiontaan.

Klingsporin hiontanauha CS 322 X - voidaan käyttää monissa koneissa

Klingsporin Hiontanauha CS 322 X on suunniteltu käytettäväksi reunahiontakoneissa ja jalustahiontakoneissa lasin kiillotuksessa teollisessa tuotannossa. Tätä hiomanauhaa voidaan valmistaa eri mitoissa. Halutut yksilölliset mitat Hiontanauhalle CS 322 X voidaan toimittaa ongelmitta.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.