CS 325 Y Hiomakangas KULEX käyttökohteet Jaloteräs, Lasi, Kivi, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi, agglom.
Hajontatyyppi tiheä
Selkä Y-polyesteri
Materiaalit
Jaloteräs
Lasi
Kivi
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Metallirakentaminen
Putkirakentaminen

CS 325 Y -hiontanauha - puhtaaseen ja kiiltävään hiontakuvioon

Klingsporin Hiontanauhassa CS 325 Y on Y-polyesteristä valmistettu kangasrunko, ja se soveltuu monenlaisten materiaalien hiontaan. Kun hiotaan erimuotoisia työkappaleita, tämä pitkäikäinen hiomanauha mahdollistaa kiiltävän hiontakuvion. Laadukasta pitkäikäistä hiomanauhaa suositellaan monenlaisten erilaisten materiaalien, kuten

  • ruostumattoman teräksen,
  • lasin,
  • kiven ja
  • metallin, työstämiseen.

CS 325 Y -hiomanauhan edut tasaisen erinomaiseen pinnanlaatuun

Klingsporin Hiomahihna CS 325 Y on vakuuttava pitkäikäinen hiomanauha, jolla on useita etuja. Näihin kuuluu sen Y-polyesteristä valmistettu selkämys. Samalla hiomanauhalle on ominaista keskimääräistä pidempi käyttöikä pinnanlaadun pysyessä samana. Hiomahihnan sidos on valmistettu kiinteästä synteettisestä hartsista. Hioma-aineena on piikarbidiagglomeraatti, jolle on ominaista erityinen kovuus. Hiontanauhaa CS 325 Y (KULEX) voidaan käyttää keskisuurella ja suurella kosketuspainolla. Y-polyesteri tekee tästä hiomanauhasta vedenkestävän, minkä vuoksi se soveltuu erityisesti märkähiontaan. Erityisesti briljanttihiontaa varten kehitetty pitkäikäinen hiomanauha tuottaa kiiltävän pinnan. Käytetty piikarbidijyvä on poikkeuksellisen teräväreunainen ja kova hiomamateriaali.

Kulex antaa kaikille materiaaleille tasaisen, kiiltävän viimeistelyn. Pitkäkestoinen hiomanauha soveltuu yhtä hyvin pyöreiden kuin taso työkappaleiden hiontaan.

Hiontanauha CS 325 Y - loistohiontakuvio, jota on helppo käsitellä

Klingsporin Hiontanauha CS 325 Y on helppokäyttöinen. Tämä näkyy sen koneellisessa käytössä ruostumatonta terästä ja muita materiaaleja hiottaessa. Sitä voidaan käyttää centerless koneissa, tasohiontakoneissa ja leveänauha hiomakoneissa. Esihionnassa ja viimeistelyhionnassa tämä pitkäikäinen hiomanauha osoittaa ensiluokkaisia ominaisuuksia ja takaa puhtaan, kiiltävän lopputuloksen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.