CS 326 Y Hiomakangas KULEX käyttökohteet Jaloteräs, Teräs

Pitkä käyttöikä
Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi, agglom.
Hajontatyyppi tiheä
Selkä Y-polyesteri
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Metallirakentaminen
Putkirakentaminen

CS 326 Y -hiontanauha - pitkäikäinen hiomatuote, jolla on pitkä käyttöikä

Klingsporin CS 326 Y -hiontanauha tekee vaikutuksen keskimääräistä pidemmällä käyttöiällä. Näin ollen se on laadukas pitkäaikaishiomatuote. Se osoittaa lukuisat etunsa erityisesti märkähionnassa. Tämä hiomanauha soveltuu käytettäväksi

  • centerless-hiontakoneissa,
  • tasohiontakoneissa,
  • leveänauhahiontakoneissa ja
  • lankahiontakoneissa.

Käytännössä tästä seuraa lukuisia käyttömahdollisuuksia kaikissa yleisimmissä työstökoneissa. Hiontanauhaa CS 326 Y on saatavana lyhyenä ja pitkänä nauhana sekä leveänä nauhana. Metallinjalostusteollisuuden käyttäjät hyötyvät tämän hiomanauhan erinomaisista ominaisuuksista, kuten putkien valmistajat, ruostumattoman teräksen huoltokeskukset ja lankateollisuus. Tämä hiomanauha osoittautuu hyväksi myös harrastekäsityöalalla.

Hiomahihna CS 326 Y - ensiluokkaiseen hiontatulokseen ja pitkään käyttöikään

Hiomahihna CS 326 Y KULEX on suunniteltu pääasiassa ruostumattoman teräksen ja teräksen käsittelyyn. Klingspor tarjoaa tätä hihnaa lukuisilla eri karkeuksilla. Sidoksessa käytetään korkealaatuista synteettistä hartsia. Tämän pitkäikäisen hiomahihnan tärkeimpiä etuja ovat sen poikkeuksellisen pitkä käyttöikä, työstötulosten vaikuttava tasaisuus ja silkkinen pintakäsittely. Tämän vedenkestävän hiomanauhan selkämys on repeytymiskestävää Y-polyesteriä.

Hiomanauha CS 326 Y - optimaalinen ratkaisu pintojen hiontaan

Klingspor on kehittänyt hiomanauhan CS 326 Y erityisesti märkähiontaan centerless-koneilla. Sitä voidaan käyttää myös muihin hiomaprosesseihin, joissa käytetään tasohiontaa kontaktilaikoilla. Lisäksi sitä voidaan käyttää kuivahiontaan, kun vaaditaan tasainen hiontatulos ja pitkä käyttöikä. Tämä hiomahihna on tuote, jossa on kovempi agglomeraattirake keskisuurella tai suurella kosketuspaineella tapahtuvaan hiontaan. Kuten kaikissa Klingsporin hiomahihnoissa, KULEXissa on synteettisesti tuotettu hiomajyvä, laadukas selkämateriaali ja luotettava sideaine. Tuotteen ominaisuudet on erityisesti sovitettu ruostumattoman teräksen ja teräksen käsittelyyn. Näin voidaan käytännössä saavuttaa optimaaliset tulokset.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.