CS 329 Y Hiomakangas KULEX käyttökohteet Jaloteräs, Teräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi, agglom.
Hajontatyyppi tiheä
Selkä Y-polyesteri
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Putkirakentaminen

Hionta Klingsporin leveällä CS 329 Y -nauhalla

Klingsporin leveä nauha CS 329 Y edustaa kestävyyttä ja vakautta yhdistettynä erinomaiseen kulumiskäyttäytymiseen. Y-polyesteristä valmistettu repeämätön selkämys antaa hiomanauhalle laajan käyttöalueen. Näitä ovat mm.

  • teräksen,
  • ruostumattoman teräksen,
  • alumiinin ja
  • muiden metallien työstö

Olitpa sitten teollisessa metallintyöstöliikkeessä, aennusliikkeessä tai yksityisessä kotipajassa - ruostumatonta terästä ja muita metalleja voidaan työstää helposti ja tehokkaasti leveällä CS 329 Y -nauhalla. agglomeraatin kulumiskäyttäytyminen on optimoitu kuivahiontaan alhaisella kosketuspaineella. Kovaa kulutusta kestävästä polyesteristä valmistettu repimätön selkämys. Se kestää kovimmatkin vaatimukset.

Y-polyesterin ansiosta repeytymiskestävä selkämys

Y-polyesteristä valmistetun vankan kangasselkämyksen ansiosta pitkäikäinen käyttö on taattu. Polyesterikangas selkänä on erityisen hyvä kestävyydeltään erityisesti aineenpoistohionnassa. Paikallaan olevissa leveänauha koneissa Klingsporin hiomanauha vakuuttaa tasaisella pinnanlaadulla pitkällä käyttöajalla. Tiheä jyväsirottelu on myös tässä ratkaiseva

Agglomeraatti, jossa on korkea jyvätiheys

Hiontanauhan korkea jyvätiheys ja palloksi sidotut hiomarakeet. Leveä nauha CS 329 Y on saatavana karkeasta karkeudesta hienoon karkeuteen. Karkea hionta suurilla pinnoilla on yhtä mahdollista kuin hieno hionta pienemmillä yksityiskohdilla, kuten ovenkahvoilla tai portaiden kaiteilla. Koska kyseessä on agglomeraattinauha, CS 329 Y:n käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin tavanomaisten hiomahihnojen.

Klingspor-laatua teollisuuteen ja käsityöhön

Leveä nauha lupaa hyviä tuloksia ammattilaatuisella laadulla sekä teollisuuteen että käsityöhön. Polyesteristä valmistettu repimätön selkämys ja tiheästi järjestetty jyväagglomeraatti takaavat häiriöttömän käytön ja pitkän käyttöiän.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.