CS 330 X Leveät nauhat kangas käyttökohteet Teräs, Jaloteräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi/korkki
Hajontatyyppi tiheä
Selkä X-Puuvilla
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen

Ihanteellinen satiiniviimeistelyyn, loppuhiontaan ja kiillotukseen - Klingspor CS 330 X leveä nauha

Klingspor CS 330 X -hiomanauhan hiomajyvät on upotettu korkkipohjaan. Tämä erikoisnauha soveltuu siksi erityisen hyvin loppuhiontaan, satiinihiontaan ja kiillotukseen. Sitä voidaan käyttää

  • teräksestä ja
  • ruostumattomasta teräksestä

valmistetuille työkappaleille, ja sitä on saatavana eri mitoissa ja karkeuksissa.

Hiomajyvä ja sidos - aina synteettisesti valmistettu Klingsporilla

Klingsporin leveässä nauhassa CS 330 X on joustava X-puuvillasta valmistettu selkä. Tämän päälle on levitetty korkkipeti ja hiomajyvät. Kyseessä on piikarbidijyvä, joka, kuten kaikki muutkin Klingsporin käyttämät hiomajyvät, valmistetaan synteettisesti. Tämä takaa tasaisen hyvän laadun. Sama pätee myös pintakerroksen laatuun, joka Klingsporissa koostuu vahvasta synteettisestä hartsista, jolla on korkea tartuntalujuus. Sen levittämistä valvotaan lasermittauksin, jotta varmistetaan, että sen paksuus on tasainen koko hiomanauhalla. Kun hiomanauha on valmis, suoritetaan flexaus-taivutus, jonka aikana pintakerros taivutetaan geometrisesti ja hajotetaan. Prosessi, jossa hioma-aine vedetään eri kulmissa taivutusakselin yli, antaa hiomanauhoille tarvittavan joustavuuden. Näiden laatuominaisuuksien ansiosta Klingsporin hiomanauhoja käytetään myös sarjatuotannossa, jossa kiinnitetään erityistä huomiota tasaiseen hiontatulokseen.

Täydellistä pintaa varten - teräväreunaista ja kovaa piikarbidia

CS 330 X -hiomanauhassa, joka on erityisen hyödyllinen teräksen ja ruostumattoman teräksen kiillotuksessa ja loppuhionnassa, mutta jota voidaan käyttää myös muuhun tarkoitukseen, käytetään Klingsporin valmistuksessa piikarbidia. Tämä hiomajyvä on erittäin kova, mutta vähemmän sitkeä, ja sillä on kiderakenne. Lisäksi piikarbidi on teräväreunaista, haurasta ja muihin hiomarakeisiin verrattuna herkkää rikkoutumaan. Tämän hiomarakeen kohdalla esiintyy siis tehokasta mikrokulumista, joka aiheuttaa sen, että uusia teräviä särmiä käytetään yhä uudelleen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.