CS 333 JF Hiomanauhat kangas käyttökohteet Ei-rautametallit, Metalli yleensä, Muovi

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä JF-puuvilla
Materiaalit
Ei-rautametallit
Metalli yleensä
Muovi
Käyttöalueet
Metallirakentaminen

Hiomanauha CS 333 JF - optimaalinen hioma-aine ei-rautametallien ja muovien hiomiseen

Klingsporin hiomanauha CS 333 JF mukautuu erinomaisesti muotoihin ja ääriviivoihin sen erittäin joustavan puuvillapohjan ansiosta. Se soveltuu värimetallien ja muovien hiontaan, ja sitä käytetään muun muassa messingin ja valettujen osien käsihiontaan. Klingspor valmistaa tätä laadukasta hiomanauhaa lyhyinä ja pitkinä nauhoina lukuisilla eri karkeuksilla

  • käsikäyttöisiin nauhakoneisiin,
  • käsikäyttöisiin nauhaviiloihin ja
  • jalustahiomakoneisiin.

Tämä laadukas hiomanauha osoittautuu arvokkaaksi ennen kaikkea metallintyöstöteollisuudessa. Se menestyy hyvin myös käsityöläisyrityksissä ja yksityisellä sektorilla.

Vaikuttavan mukautuva - JF-puuvillainen selkämys

JF-puuvillasta valmistetun erittäin joustavan selkämyksensä ansiosta Hiontanauha CS 333 JF on poikkeuksellisen mukautumiskykyinen ja mahdollistaa siten hyvin profiloitujen työkappaleiden työstämisen. Klingspor käyttää tähän tuotteeseen jyvänä piikarbidia, joka on sidottu vahvalla synteettisellä hartsilla selkämateriaaliin. Käytössä on tiheä jyvä sirottelu, jossa lähes koko selkämys on hiomarakeiden peitossa. Tätä tiheää pinnoitetta suositellaan metallin työstöön käytettäville hioma-aineille, ja se takaa pitkän käyttöiän ja suuren materiaalinpoiston. Lisäksi sen etuna on, että hionnan voima jakautuu useille hiomajyville. Tämän seurauksena yksittäiset jyvät tunkeutuvat vähemmän syvälle työkappaleeseen. Verrattuna avoimeen sirotteluun, jossa pintaan jää lukuisia aukkoja, tämä johtaa hienompaan pintaan.

Keskimääräistä kovempi ja terävämpi pinta - piikarbidista valmistetuilla tiheästi sirotelluilla hiomajyvillä

Klingspor käyttää tuotteissaan ainoastaan synteettisesti valmistettuja hiomajyviä. Nämä osoittautuvat kovemmaksi ja sitkeämmäksi kuin luonnolliset hiomajyvät, kuten smirgeli, piikivi ja granaatti. Lisäksi se on ominaisuuksiltaan tasalaatuista. Synteettisesti tuotettujen hiomajyvien käyttö takaa tasaisen, ensiluokkaisen laadun, minkä ansiosta ne soveltuvat vaativaan teollisuuskäyttöön. Klingspor käyttää Hiontanauhassa CS 333 JF piikarbidista valmistettua hiomajyviä, joille on ominaista keskimääräistä kovempi kovuus. Se on kiderakenteista, haurasta ja teräväkulmaista. Tätä korkealaatuista hiomanauhaa voidaan käyttää NE-metallin ja muovin tehokkaaseen käsittelyyn.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.