CS 333 X Hiomanauhat kangas käyttökohteet Lasi, Kivi, Muovi, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä X-Puuvilla
Materiaalit
Lasi
Kivi
Muovi
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Muoviteollisuus
Valimot

Klingspor CS 333 X -hiontanauha - vakaa hiomanauha pinnoille ja reunoille

Klingspor CS 333 X -hiontanauhassa käytetään erittäin kovaa piikarbidijyvää, ja se soveltuu erinomaisesti

  • lasin,
  • kiven,
  • keramiikan,
  • muovin,
  • kumin,
  • värimetallien ja
  • valuraudan työstöön (suomu).

Hiomanauha soveltuu erityisen hyvin messinkisten liitososien ja kaikkien ei-rautametallia olevien litteiden työkappaleiden muotohiontaan. Hiomanauhoja on saatavana lyhyinä ja pitkinä, ja ne on suunniteltu käytettäväksi jalustahiomakoneissa ja reunahiomakoneissa sekä soveltuvat käytettäväksi tasohiontakoneissa. Kaikki Klingsporin tuotteet valmistetaan itse

Laadukas hiomanauha vaikeasti työstettäviin materiaaleihin

Klingsporin Hiomahihnalla CS 333 X ammattikäyttäjät teollisuudessa ja käsityöalalla saavat sopivan hiomamateriaalin reunojen ja pintojen märkä- ja kuivahiontaan. Ensisijaisia markkinasegmenttejä ovat lasiteollisuus, kumi- ja muovinkäsittelyteollisuus sekä valimot ja koneenosat. Tästä seuraa laaja valikoima sovelluksia, joissa hiomanauhojen repeytymiskestävyydelle ja vakaudelle asetetaan korkeimmat vaatimukset. Kuitenkin myös koti- ja harrastekäsityöläiset hyötyvät tämän tuotteen ominaisuuksista. Klingsporin Hiontanauhan CS 333 X taustamateriaali on repäisykestävä puuvillainen selkämateriaali, ja materiaali on myös vedenkestävä. Hiomanauhaa on saatavana useissa eri kooissa ja karkeuksissa.

Klingspor CS 333 X -hiomanauha: erittäin kovan piikarbidin ansiosta

Klingspor Hiomanauhassa CS 333 X on erittäin kova piikarbidijyvä ja se soveltuu siksi kaikkien kovien ja vaikeasti työstettävien materiaalien työstämiseen. Tähän kuuluu esimerkiksi valukappaleiden kalkkikerrosten poisto. Erityisesti lasista, keramiikasta ja kivestä valmistettuja pintoja ja reunoja työstettäessä tämä hiomanauha toimii erinomaisesti kuivahionnassa. Klingsporin hiomahihnaa CS 333 X** voidaan käyttää myös liuskalaikan liuskana. Piikarbidin, vahvan selkämateriaalin ja synteettisestä hartsista valmistetun korkealaatuisen sidoksen ansiosta hiomanauha osoittautuu erityisen vakaaksi.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.