CS 333 XF Hiomanauhat kangas käyttökohteet Metalli yleensä, Ei-rautametallit, Muovi

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä XF-puuvilla
Materiaalit
Metalli yleensä
Ei-rautametallit
Muovi
Käyttöalueet
Lääketekniikka

Hiomanauha CS 333 XF - aggressiivinen nauha koville ja sitkeille materiaaleille

Klingsporin hiomanauha CS 333 XF osoittautuu poikkeuksellisen repeämiskestäväksi. Joustavan puuvillaisen selkämyksen ja kestävän piikarbidin yhdistelmän ansiosta sitä suositellaan

  • metallin,
  • NE-metallin, kuten messingin, titaanin ja alumiinin,
  • muovin,
  • lasin,
  • nahan,
  • keramiikan ja muiden materiaalien työstämiseen.

Piikarbidin ja XF-puuvillaisen selkämyksen välisessä sidoksessa Klingspor käyttää synteettistä hartsia. Tämän ansiosta erityisesti hiomarobotit pystyvät työstämään vaativia ja sitkeitä materiaaleja tehokkaasti ja tarkasti. Tämä korkealaatuinen hiomanauha on osoittautunut hyväksi muun muassa hanojen valmistuksessa, lentokoneenrakennuksessa ja lääketieteen komponenteissa. Myös tee-se-itse-rakentajat arvostavat tämän hiomanauhan monipuolisuutta.

Pitkäkestoinen hiomanauha aggressiivisella hiomajyvällä

joustava puuvillaselkä helpottaa huomattavasti profiloitujen työkappaleiden hiontaa. Samalla se pysyy repeämättömänä vakaan rakenteensa ansiosta. Synteettisesti valmistettu piikarbidi takaa virheettömän hiontatehon. Vakauden ja joustavuuden ansiosta Klingsporin Hiontanauha CS 333 XF on ihanteellinen ratkaisu käytettäväksi pienenä viilanauhana ja leveänä nauhana suurissa hiontajärjestelmissä. Tämä hiomanauha, jota on saatavana monissa karkeuksissa, on ihanteellinen ammattikäyttöön, erityisesti messingin robottihiontaan. Tämän nauha mahdollistaa vaativien ja murtumisherkkien materiaalien, kuten lasin ja keramiikan, luotettavan työstön.

Hiomahihna CS 333 XF- tiheällä jyvien sirotuksella suureen materiaalinpoistoon

Hiomanauhassa on erinomainen materiaalinpoisto ja pintoihin mukautuva, kestävä selkämateriaali Tiheä jyvien sirottelu synteettisen harsin avulla. Vaativilla ja kovilla materiaaleilla jyvä pysyy luotettavasti kiinni selkämateriaalissa. Kangasnauhaa on saatavana lyhyenä ja pitkänä nauhana. Näin ollen Klingsporin Hiomanauha CS 333 XF täyttää helposti kaikki vaatimukset, kun sitä käytetään vapailla hihnoilla ja kontaktipyörällä. Tee-se-itse-rakentajat käyttävät sitä jalustahiomakoneilla tai käsihiomakoneilla nahkatuotteiden, ruostumattoman teräksen tai muovin tarkkaan käsittelyyn.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.