CS 341 X Leveät nauhat kangas käyttökohteet Metalli yleensä, Jaloteräs, Teräs, Ei-rautametallit

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä X-Puuvilla
Materiaalit
Metalli yleensä
Jaloteräs
Teräs
Ei-rautametallit
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Metallirakentaminen

Hiomahihna CS 341 X - vakaa leveä nauha erityisesti värimetalleille, teräkselle ja ruostumattomalle teräkselle

Klingsporin hiomanauhat CS 341 X ovat ihanteellisia veitsien teroitukseen. Leveässä CS 341 X -hiomahihnassa on vedenkestävä hiomakangas, jossa on repimistä kestävä puuvillainen selkä selkämyksenä. Tämä tekee siitä ihanteellisen hiomanauhan teräksen ja ruostumattoman teräksen sekä värimetallien tai ei-rautametallien, eli rautaa sisältämättömien metallien, märkähiontaan. Se soveltuu erityisen hyvin myös centerless ja pintahiontaan sekä veitsenhiontaan. CS 341 X -hiomahihnaa on saatavana eri malleina:

  • Muoto 1 (takasauma leikattu vinosti ja liimattu päällekkäin)
  • Muoto 2 (takasauma leikattu vinosti ja liimattu päällekkäin - raekärjet hiotaan pois takasauman kohdalta)
  • Muoto 3 G (takasauma siksak-muotoisena, kangasvahvistettu kalvo liimattu alleen takasauman kohdalta)
  • Muoto 4 G (takasauma leikattu vinosti - takasauma liimattu alleen kankaalla vahvistetulla kalvolla)

jyvätyyppi, taustapuoli ja sidos:

Hiontanauhassa on alumiinioksdi hiomajyvänä. Tämä antaa työkappaleelle tasaisen pintakäsittelyn. CS 341 X -hiomanauhan selkä on X-puuvillasta valmistettu kankainen selkä, jossa on synteettinen hartsipohjainen jyväsidos. Nauha on siksi erittäin repimätön ja soveltuu myös nopeisiin hiontaprosesseihin. Hiontanauha CS 341 X on kehitetty erityisesti teräkselle ja muille metalleille yhdessä alumiinioksidin, synteettisen hartsisidoksen ja X-puuvillakankaan kanssa. Se ei ole herkkä kosteudelle, joten se soveltuu myös märkähiontaan.

Käyttöalueet: Pitkän käyttöiän ja tiheästi siroteltuja hiomanauhoja käytetään yleensä ruostumattoman teräksen ja metallinjalostusteollisuudessa yleensä. Leveää CS 341 X -hiontanauhaa käytetään siksi esimerkiksi korkealaatuisten veitsien valmistuksessa, laite- ja säiliönrakennuksessa, ilmailu- ja avaruusteollisuudessa, putkivalmistuksessa ja kaiderakentamisessa

Hiontanauhaa CS 341 X on saatavana eri raekokoluokissa erittäin karkeasta hienoon. Sekä pituus että leveys voidaan valita alan standardien mukaan. Pyynnöstä on saatavana myös yksilöllisiä paketteja erikoismitoilla, kun asiasta on neuvoteltu.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.