CS 409 Y Hiomanauhat kangas käyttökohteet Jaloteräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Zirkonium
Hajontatyyppi tiheä
Selkä Y-polyesteri
Materiaalit
Jaloteräs
Ei-rautametallit
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Teräsrakentaminen

CS 409 Y - optimaalinen ratkaisu ruostumattoman teräksen työstämiseen

Klingsporin Hiontanauha CS 409 Y on ihanteellinen ruostumattomasta teräksestä valmistettujen pintojen työstämiseen. Tämän hiomanauhan lukuisiin etuihin kuuluu sen kangasrunko. vahva polyesteri takaa turvallisen työskentelyn vaativissa olosuhteissa tämän materiaalin suuren vakauden ansiosta. Näin ollen tätä hiomanauhaa, jonka selkämys on Y-polyesteriä, suositellaan käytettäväksi

  • centerless hiomakoneissa,
  • leveähihnakoneissa ja
  • penkkihiomakoneissa.

Tämä hiomamateriaali osoittaa erityiset vahvuutensa ruostumattoman teräksen väli- ja hienohionnassa. Lisäksi CS 409 Y -hiomanauha soveltuu teräksen ja värimetallien työstöön ja vakuuttaa laajalla käyttöalueellaan.

Laadukkailla jyvillä ja monisidoksella viileään hiontaan

Kun hionta tapahtuu suurilla nopeuksilla ja suurella materiaalin poistonopeudella, syntyy nopeasti poikkeuksellisen korkeita lämpötiloja. Tästä syystä viileä hionta on välttämätön vaatimus, kun käsitellään ruostumattomia teräspintoja, jotta vältetään värimuutokset ja säilytetään korroosiosuojaus. Klingsporin hiomahihna CS 409 Y on varustettu zirkonilla. Kyseessä on synteettisesti tuotettu jyvä, jolla on itsestään teroittavat ominaisuudet. Tämän tyyppiselle jyvätyypille on ominaista sen aggressiivinen hiomiskäyttäytyminen. Monisidoksen ansiosta lämpötilat eivät nouse hionnan aikana liian korkeiksi. Lisäksi korkealaatuinen täyssynteettinen hartsisidos ja tiheä jyväsirottelu takaavat vaikuttavan käyttöiän.

Hiomanauha CS 409 Y - monipuoliseen käyttöön metallintyöstössä

Johtuen kattavasta valikoimasta eri karkeuksia sekä tuotteen saatavuudesta lyhyinä hihnoina, pitkinä hihnoina ja leveinä hihnoina, hiomahihnaa CS 409 Y voidaan käyttää monilla aloilla. Erityisesti ruostumattoman teräksen ja teräksenjalostusteollisuudessa, ruostumattoman teräksen huoltokeskuksissa ja metallin pintakäsittelyssä tämä hiomanauha osoittautuu vakaaksi ja luotettavaksi. Alumiinia ja alumiiniseosmateriaaleja käsiteltäessä hiomanauhan monisidosrakenne takaa vaikuttavan vähäisen tukkeutumisen.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.