CS 409 Y Leveät nauhat kangas käyttökohteet Jaloteräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Zirkonium
Hajontatyyppi tiheä
Selkä Y-polyesteri
Materiaalit
Jaloteräs
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Teräsrakentaminen

Klingspor CS 409 Y -hiomanauha - optimaalinen leveä nauha ruostumattoman teräksen hiontaan

Klingsporin CS 409 Y -hiontanauhalle on ominaista aggressiivinen hiomiskäyttäytyminen, koska sen hiomajyvä on itsestään teroittuva ja siinä on lisäksi multisidonta. Tällainen rakenne estää värivirheiden muodostumisen korkeaseosteisesta teräksestä valmistettuihin työkappaleisiin ja mahdollistaa siten täydellisen lopputuloksen. Lisäksi multisidonta vähentää nauhan tukkeutumista, kun hiotaan pehmeitä materiaaleja. Tämä leveä nauha soveltuu siksi

  • ruostumattoman teräksen,
  • alumiinin
  • ja alumiiniseosten hiontaan.

Tiheään siroteltu zirkon-hiomajyvä repeytymiskestävällä selkämateriaalilla

Itseterottuva zirkon-jyvä takaa korkean materiaalinpoiston ja pitkän käyttöiän Klingspor CS 409 Y -hiomanauhalle. Tämä kiilamainen jyvä on kova ja erittäin sitkeä. Se on valmistettu synteettisesti ja sillä on siksi kiteinen, yhtenäinen rakenne. Leveänauha CS 409 Y -hiomanauhassa zirkon-jyvät on siroteltu tiheästi niin, että selkämateriaali on lähes kokonaan jyvien peitossa. Klingspor käyttää tässä nauhassa vahvaa ja repäisykestävää polyesteriä. Se soveltuu erityisen hyvin aineen poistoon ja kestää metallintyöstössä suuria rasituksia.

Jäähdyttävällä vaikutuksella - multisidonta

Multisidonta takaa viileän hionnan. Tällainen lisäpinnoite levitetään hiomanauhalle tuotantoprosessin lopussa . Multisidonta levitetään jälkipinnoitteeksi ja se alentaa hionta lämpötilaa ja siten myös hiottavan materiaalin lämpötilaa. Multisidos lisää sekä aineenpoistoa että hiomanauhan käyttöikää, koska kitkalämpö minimoituu ja hiomanauhan ennenaikainen tukkeutuminen estyy. Kun hiotaan ruostumatonta terästä, lämpöön liittyvien värimuutosten, jotka tunnetaan myös nimellä "värivirhe, muodostuminen vähenee. Nämä voidaan estää kokonaan multidoksella. Multisidospinnoitteita käytetään ruostumattoman teräksen työstöön tarkoitetuissa hiomanauhoissa sekä muiden korkeaseosteisten terästen hiontaan tarkoitetuissa nauhoissa. Lisäksi, kun työstetään alumiinia, kuparia, messinkiä tai muita pehmeitä metalleja, materiaalin tarttuminen nauhaan vähenee ja ennenaikainen tukkeutuminen estyy.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.