CS 410 X Hiomanauhat kangas käyttökohteet Jaloteräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä X-Puuvilla
Materiaalit
Jaloteräs
Ei-rautametallit
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen

Hiomanauha CS 410 X - erikoishiomanauha kaikille ruostumattomille teräspinnoille

Klingsporin hiomanauha CS 410 X täyttää päätehtävänsä ruostumattomien teräspintojen viileässä hionnassa. ruostumatonta terästä työstettäessä on otettava huomioon materiaalikohtaiset ominaisuudet. Tähän kuuluu muun muassa tuotantoprosessi. Ruostumaton teräs esimerkiksi valssataan, peitataan tai lämpökäsitellään. Ensiluokkaisen hiontatuloksen saavuttamiseksi on valittava materiaalia parhaiten vastaava hionta. Yleissääntönä on, että hienompi pinta on korroosionkestävyydeltään parempi. Hiontanauhan CS 410 X olennaiset tekniset tiedot ovat seuraavat:

  • Sideaine: synteettinen hartsi
  • Hiomajyvätyyppi: alumiinioksidi
  • Jyvien sirottelu: tiheä
  • Selkämateriaali: vedenkestävä puuvilla

Multisidoksen edut

Klingsporin Hiontanauhassa CS 410 X on multisidos. Tämä on lisäpinnoite, joka levitetään hiomatuotteelle jälkipinnoituksen aikana. Tämä pinnoite takaa hionnan aikana pienemmän kitkalämmön. Tämä estää materiaalia tarttumasta hiomajyvän kärkeen ja lasittamasta sitä. Tämän seurauksena multisidos lisää hiomatuotteen käyttöikää ja aineenpoistoa, lisäksi lämpöön liittyvä työkappaleen värjäytyminen voi vähentyä merkittävästi

Klingsporin CS 410 X -hiomanauha ja sen mahdolliset käyttökohteet

Lisääntynyt hiontateho ruostumatonta terästä työstettäessä tekee CS 410 X -hiomanauhasta, jonka selkämys on repäisykestävää puuvillaa, monitaiturin. Sen pääasiallisia käyttöalueita ovat veitsien hionta, säiliöiden ja konttien rakentaminen, kaiteiden rakentaminen ja kemian teollisuuden laitteiden rakentaminen. Myös suurkeittiöiden valmistajat ja muut metalliteollisuuden yritykset hyötyvät tämän hiomatuotteen erinomaisista ominaisuuksista. Hiomanauha CS 410 X soveltuu hiomatuotteeksi ruostumattoman teräksen käsittelyyn yhdessä lamellilaikkojen ja liuskalaikkojen kanssa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.