CS 411 X Hiomanauhat kangas käyttökohteet Jaloteräs, Teräs, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Zirkonium
Hajontatyyppi tiheä
Selkä X-Puuvilla
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Metallirakentaminen

Hiomanauha CS 411 X - ihanteellinen hiomatuote ruostumattomalle teräkselle ja muille metalleille

Klingsporin hiomanauha CS 411 X tarjoaa laajan valikoiman sovelluksia metallintyöstöön. Eri leveyksinä ja pituuksina sitä voidaan käyttää hihnahiomakoneissa, jalustahiomakoneissa ja pitkähihnahiomakoneissa. Nauhojen F4G-puskuriliitos takaa helpon käsittelyn ja korkean työturvallisuuden. Tämä puskuliitos on varustettu vahvistetulla kalvolla, mikä tekee näistä hihnoista ihanteellisen ratkaisun myös vapaalla hihnalla tehtäviin töihin ja korkeisiin vaatimuksiin. CS 411 X -tyyppiset hiomanauhat soveltuvat

  • ruostumattoman teräksen ja
  • teräksen
  • pintakäsittelyyn
  • Näin ollen niitä voidaan käyttää monipuolisesti metallirakentamisessa, autoteollisuudessa ja lukuisilla muilla aloilla.

Hiomanauha CS 411 X - tehokas ja kestävä

Klingsporin CS 411 X -sarjan hiomanauhoissa on vakaa ja kestävä synteettinen hartsisidos, jolle on ominaista erinomainen hiomajyvien tartunta. Tiheästi siroteltu zirkon on osoittautunut korkeaan ja pitkäkestoiseen materiaalinpoistoon soveltuvaksi jyvätyypiksi. Materiaali osoittautuu erittäin kestäväksi korkeissa lämpötiloissa ja usein toistuvissa lämpötilavaihteluissa. Tästä syystä tälle Klingsporin laadukkaalle tuotteelle on ominaista myös hidas kuluminen. Hiontanauha CS 411 X perustuu repeämättömään puuvillaselkään, jossa on vakaa X-rakenne. Tämä takaa pitkän käyttöiän ja tekee hiomanauhasta vaikuttavan luotettavan ja kestävän, kun hiotaan voimakkaasti muotoiltuja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pintoja ja kun aggressiivisesti työstetään metallipintoja karkeahionnassa.

Hiomanauhat moniin eri käyttötarkoituksiin

Erilaisen hienojakoisuuden ansiosta Klingsporin CS 411 X -hiomanauha hioo metallipintoja kulloistenkin vaatimusten mukaisesti, kuten aggressiivisesti karkeahionnassa tai vähemmän aggressiivisesti pintojen viimeistelyssä. Klingspor tarjoaa hiontanauhaa CS 411 X kattavalla karkeusvalikoimalla. Tämä tarkoittaa, että se on käytettävissä sekä karkeaan reunahiontaan että ruostumattomasta teräksestä valmistettujen visuaalisesti miellyttävien pintojen viimeistelyyn.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.