CS 411 Y Hiomanauhat kangas käyttökohteet Jaloteräs, Teräs, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Zirkonium
Hajontatyyppi tiheä
Selkä Y-polyesteri
Materiaalit
Jaloteräs
Teräs
Metalli yleensä

Klingspor CS 411 Y -hiontanauha - repeytymiskestävä ja tehokas hiontanauha, jolla on suuri materiaalinpoisto

Klingsporin Hiontanauha CS 411 Y vakuuttaa korkealla aggressiivisuudellaan ja hiontatehollaan. Hiomanauhaa voidaan käyttää koneissa, kuten

  • leveähihnakoneessa,
  • käsiviilalla,
  • jalustahiomakoneessa,
  • centerless- hiomakoneessa ja
  • pintahiomakoneessa.

Tämä on erittäin suorituskykyinen hiomanauha vaativiin käyttökohteisiin teräksen ja ruostumattoman teräksen käsittelyssä. Hiomanauhaa on saatavana eri karkeuksia ja se on suunniteltu karkeahiontaan. Ammattikäyttäjien ja teollisuuden lisäksi ammattikäyttäjät arvostavat tällaisen suorituskykyisen hiomanauhan etuja, mutta myös harrastajat ja tee-se-itse-käyttäjät hyötyvät tästä tuotteesta.

Korkean suorituskyvyn hiomanauha, jolla on suuri repeytymiskestävyys

Klingsporin Hiontanauha CS 411 Y tarjoaa suuren kestävyyden - myös tiheässä ja intensiivisessä käytössä. Materiaalin repäisykestävyys tarjoaa etuja vaativissa sovelluksissa, kun työstetään ruostumatonta terästä, terästä ja monia muita metallilajeja koneilla, kuten leveähihnakoneella ja käsinhihnaviilalla. Hiomanauhalle on ominaista sen korkea aggressiivisuus, ja sen jälkipinnoitteessa on hioma-aktiivisia aineita, jotka parantavat hiomatehoa entisestään erityisesti ruostumatonta terästä käytettäessä3 estämällä hiomarakeiden ennenaikaisen lasittumisen. Vedenkestävää hiomanauhaa on saatavana useissa karkeuksissa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää monenlaisiin hiontatehtäviin.

Klingspor CS 411 Y -hiomanauha: itsestään teroittuvan zirkonin ansiosta

Yksi tämän korkean suorituskyvyn hiomanauhan erityispiirteistä on zirkonin käyttö. Kyseessä on itsestään teroittuva hiomajyvä, joka on tavallista alumiinioksidia sitkeämpi ja jota käytetään aina silloin, kun vaaditaan tasaista hiontakuviota pitkän ajan kuluessa. Hiontanauhan CS 411 Y sidos on valmistettu korkealaatuisesta kiinteästä synteettisestä hartsista, joka yhdessä jyväsirottelun kanssa edistää erinomaista materiaalinpoistoa ja pitkää käyttöikää. Taustana toimii repeytymiskestävä polyesteri. Klingspor toimittaa Hiontahihnaa CS 411 Y** leveinä hihnoina, lyhyinä ja pitkinä hihnoina tai viilahihnana.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.