CS 411 Y Leveät nauhat kangas käyttökohteet Teräs, Jaloteräs, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Zirkonium
Hajontatyyppi tiheä
Selkä Y-polyesteri
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Metallirakentaminen
Teräsrakentaminen

Klingsporin hiomanauha CS 411 Y - vakaa leveä nauha erityisesti teräkselle ja ruostumattomalle teräkselle

Tämä on Klingsporin tehokas hiomanauha, joka mahdollistaa erityisen korkean aggressiivisuuden ja hiontatehon. CS 411 Y soveltuu erityisesti ruostumattomalle teräkselle, myös teräkselle ja harmaavaluraudalle. Selkämyksenä oleva repäisykestävä polyesteri tekee nauhasta erityisen kestävän. leveän nauhan CS 411 Y edut ovat:

  • Erittäin kestävä materiaali
  • Soveltuu suureen aineenpoistoon
  • Taustan, sidoksen ja jyvän yhdistelmä erittäin pitkää käyttöikää varten

Leveän nauhan CS 411 Y rakenne

Hiomanauha CS 411 Y on suunniteltu korkeimpiin vaatimuksiin. Taustamateriaalina on repeytymiskestävästä Y-polyesteristä valmistettu kangas. Se kestää kosteutta ja märkyyttä. Synteettinen hartsi toimii sideaineena. Erityinen zirkon-jyvä on tiheästi siroteltu selkämateriaaliin. Tämä yhdistelmä mahdollistaa aggressiivisen hionnan suurella nopeudella pitkällä käyttöiällä.

Zirkonin erityisluonne

Mikroskoopilla tarkasteltuna zirkonilla on erittäin teräväreunaiset kärjet. Hionnan aikana näma reunat pysyvät terävinä, sillä hionta vapauttaa toistuvasti uusia teräviä murtumissärmiä. Tämä johtaa itsestään terävöittävään vaikutukseen. Tämä ominaisuus takaa harmonisen hiontakuvion myös sitkeille ja koville materiaaleille. Nauhaliitos on muotoiltu muodon 4 G mukaisesti, leikattu viistosti määritellyssä kulmassa, ja liitos on liimattu alapuolelle teipillä. Tämä mahdollistaa puhtaan hiontakuvion, minkä ansiosta CS 411 Y soveltuu myös vapaalla nauhalla työskentelyyn. Pituuden ja leveyden osalta leveä nauha CS 411 Y on saatavana kaikissa tavanomaisissa teollisuusmitoissa. Järjestelyn mukaan voidaan toimittaa myös yksilöllisesti suunniteltuja erikoispaketteja, joiden mitat poikkeavat näistä.

CS 411 Y -hiomanauhan käyttöalueet

CS 411 Y:tä käytetään kovien metallien karkeahiontaan ja purseenpoistoon. CS 411 Y:tä käytetään yleensä metallinjalostusteollisuudessa, erityisesti lentokoneiden rakentamisessa tai ilmailu- ja avaruusteollisuudessa, autoteollisuudessa, putkien ja kaiteiden valmistuksessa sekä laite- ja säiliörakennuksessa. Cs 411 Y -hiomanauhaa on saatavana eri karkeuksissa keskikarkeasta erittäin karkeaan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.