CS 451 X Hiomahylsyt käyttökohteet Jaloteräs

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Zirkonium
Hajontatyyppi tiheä
Selkä X-Puuvilla
Materiaalit
Jaloteräs

Klingsporin hiomahylsy CS 451 X - pitkä käyttöikä ja viileä hionta

Klingsporin hiomahylsylle CS 451 X on ominaista pitkä käyttöikä ja se takaa viileän hionnan. Se on suunniteltu korkeaseosteisen ruostumattoman teräksen ja alumiinin työstöön ja tarjoaa monia etuja:

  • Vakaa kangas
  • Korkea aggressiivisuus
  • Jäähdyttävä monisidos
  • Tarkka työstö

Klingsporin hiomahylsy CS 451 X on helppokäyttöinen ja soveltuu hyvin hitsaussauma- ja reunahiontaan.

Hiontaholkki CS 451 X - aggressiivinen hiontakäyttäytyminen ja tarkka työskentely

Hiontaholkin CS 451 X kangasrunko on valmistettu X-puuvillasta, jolle on ominaista erityinen repeytymiskestävyys. Repeämiskestävä puuvillainen selkämys on lisäksi vahvistettu selkäpuolelta lisävakauden aikaansaamiseksi. Hiomateriaali on zirkonia, joka on levitetty tiheästi ja jonka sidos kiinteää synteettistä hartsia. Hiomajyvä on kovaa, sitkeää ja itsestään teroittuvaa. Sille on ominaista erittäin vähäinen kuluminen ja pitkä käyttöikä. Hiomahylsy tarjoaa korkean hyötysuhteen ja aggressiivisen hiomiskäyttäytymisen. Tasaisen hyvä pinnanlaatu on taattu hionnan aikana.

Hiomahylsy CS 451 X tarkkoihin sovelluksiin

Hiomahylsy CS 451 X on suunniteltu tarkkoihin sovelluksiin ja mahdollistaa tehokkaan työskentelyn esimerkiksi suorahiomakoneella. Hiomahylsy on lieriön muotoinen ja se on sidottu spiraalimaisesti. Sitä voidaan käyttää kumirungossa GK 555

Hiomahylsy CS 451 X monisidoksella viileään hiontaan

Hiomahylsyssä CS 451 X on lisäksi multisidos, joka antaa erityisominaisuuksia ruostumatonta terästä hiottaessa. Multisidos estää materiaalin lämpenemisen sekä hiomajyvän lasittumisen. Tämä takaa viileän hionnan. Työstettävä materiaali tarttuu vähemmän kiinni jyvän kärkeen ja materiaalin poistuma on huomattavasti suurempi hionnan aikana. Työkappaleeseen ei synny lämmön aiheuttamaa värimuutosta viileän hionnan ansiosta.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.