CS 631 XF CEVOLUTION Hiomanauhat kangas käyttökohteet Jaloteräs, Titaani

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Keraaminen
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä XF-puuvilla
Materiaalit
Jaloteräs
Titaani
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus

CS 631 XF - optimaalinen ratkaisu ruostumattoman teräksen ja titaanin työstöön

Laadukkaiden materiaalien, kuten ruostumattoman teräksen, titaanin ja näiden materiaalien seosten työstöön Klingsporin CS 631 XF -hiomanauha on optimaalinen ratkaisu. Sille on ominaista lukuisat myönteiset ominaisuudet, kuten

  • korkea käyttöikä,
  • jatkuvasti aggressiivinen hiontakäyttäytyminen,
  • erinomainen mukautuvuus,
  • vakaus ja
  • kestävyys.

Hiomajyvän materiaali on ratkaiseva käyttöiän ja hiontatehon kannalta. Tässä hiomanauhassa käytetään keraamista korundia. Tämä osoittautuu poikkeuksellisen sitkeäksi ja kestäväksi. Puoliavoimen jyväsirottelun ansiosta se takaa erinomaiset tulokset korkealaatuisten materiaalien, kuten titaanin ja ruostumattoman teräksen väli- ja viimeistelyhionnassa.

Multisidoksella hellävaraiseen hienohiontaan

Hiomanauhan sidoksella vaikutetaan hiomajyvän tarttumiseen selkämateriaaliin. CS 631 XF -hiomanauhassa Klingspor käyttää sidoksessa täyssynteettistä hartsia, joka takaa hiomajyvien ensiluokkaisen tartunnan. Multisidos on lisäkerros pintasidonnan päällä. Multisidos vähentää hiomisen aikana esiintyviä korkeita lämpötiloja. Näin ollen multisidos takaa viileämmän hionnan. Samalla se estää hiomajyvän lasittumista ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin työkappaleisiin helposti syntyvän värimuutoksen. Lisäksi Hiontanauha CS 631 XF takaa huomattavasti pidemmän käyttöiän ja paremman materiaalinpoiston multisidoksen ansiosta.

Hiontanauha CS 631 XF - monipuolinen ja mukautuva

Hiontanauhojen luotettavuuden ja repeytymiskestävyyden perusedellytys on optimaalisesti sopiva selkämateriaali. Klingsporin Hiontanauhan CS 631 XF selkä on XF-puuvillaa. Tämä materiaali on erittäin repäisykestävää ja samalla erittäin joustavaa. Mukautuvuutensa ansiosta tätä hiomahihnaa suositellaan erityisesti kaarevien pintojen työstämiseen. Tätä korkealaatuista tuotetta on saatavana karkeaan, keski- ja hienoon hiontaan. Se soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi profiloitujen työkappaleiden väli- ja hienohiontaan. Klingspor tarjoaa Hiontanauhaa CS 631 XF lyhyenä ja pitkänä nauhana. Näin sitä voidaan käyttää vapaalla hihnalla, jalustahiomakoneilla ja profiilihiomakoneilla.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.