CS 710 XF Hiomanauha käyttökohteet Teräs, Jaloteräs, Ei-rautametallit

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä XF-puuvilla
Materiaalit
Teräs
Jaloteräs
Ei-rautametallit
Käyttöalueet
Kaiderakentaminen
Laite- ja säiliörakentaminen
Metallirakentaminen

Klingspor CS 710 XF: Konehionnan huippu

Klingspor CS 710 XF viilahihna on suunniteltu käytettäväksi kaikentyyppisillä hihnaviiloilla ja se soveltuu

  • teräksen,
  • ruostumattoman teräksen ja
  • värimetallin käsittelyyn.

Hiomanauhaa on saatavana eri karkeuksia ja sitä voidaan käyttää erityisesti metalliteollisuudessa kaarevien tai muotoiltujen kappaleiden hiontaan tai viimeistelyyn.

Tehokas hiomanauha korkeaan aineenpoistoon

CS 710 XF:n hiomajyvät on alumiinioksidia (korundi, karkaistu), joka on kova ja sitkeä. Tämä tekee nauhasta ihanteellisen erilaisten metallien työstämiseen. Hiomanauha säilyttää koko käyttöikänsä ajan tasapainoisen suhteen aineenpoiston ja työkalun käyttöiän välillä. Kuten kaikkien Klingsporin hiomanauhojen kohdalla, viilahihnan CS 710 XF:n liitos on valmistettu synteettisestä hartsista. Sille on ominaista tasaiset ominaisuudet ja erityisen korkea tartuntalujuus. Se takaa myös sen, että hiomanauha kestää hyvin sivuttaiskuormitusta.

Joustava ja repemätön puuvillaselän ansiosta

Klingsporin CS 710 XF -hiomanauha perustuu XF-puuvillasta valmistettuun kangasselkään, joka tekee nauhasta erityisen joustavan ja repemättömän. Näin se on huomattavasti kestävämpi kuin paperinen selkämys ja kestää myös suuria rasituksia. Tiheä jakauma takaa korkean aineenpoistonopeuden sekä puhtaat ja tasaisesti viimeistellyt pinnat. Tämän ansiosta viilahihna CS 710 XF soveltuu yhtä hyvin käsinauhaviilojen perusvarusteeksi harrastesektorilla kuin ammattikäyttöön metallintyöstössä tai koneenrakennuksessa.