GK 555 Hiomahylsyn pidin

GK 555 - kumirunko CS 310 X- ja CS 451 X -hiomahylsyille

Hiomahylsyjä käytetään teollisuudessa ja asennustöissä aggressiiviseen hiontaan, jossa ainetta poistetaan ja samalla työkalu on hyvin hallittavissa. Nämä erittäin lyhyet, suljetut ja juuri oikean pituiset hiomahylsyt vedetään Klingsporin Kumirunkoon GK 555. Kädessä pidettävä pyörivä kone, jossa on suuri kierrosluku - esimerkiksi suorahiomakone - Kumirunkoa GK 555 käytetään hiontatöihin, jotka vaativat hyvää hallintaa. Useimmissa tapauksissa halutaan suuri aineenpoisto. Hiomamateriaalin valinnasta riippuen sillä hiotaan puuta, metallia tai muovia. Klingsporilta on saatavana Kumirunko GK 555:n ja hylsyiksi seuraavat mallit:

  • CS 310 X
  • CS 451 X

Miten kumirunko GK 555 toimii

Kumirunko GK 555 on yksinkertainen lisävaruste sylinterimäisessä muodossa. Hiontaholkki, jonka halkaisija on jo valmiiksi täsmälleen kumirungon ympärysmitan mukainen, vedetään tämän rungon päälle. Kumikappaleessa GK 555 on akselisuunnassa lovet, joiden avulla ympärysmitta pienenee hylsyä asenettaessa. Näin hiomaholkki voidaan vetää päälle ilman ponnistelua. Työskentelyn aikana segmentit avautuvat ulospäin pois akselista keskipakovoiman vaikutuksesta, jolloin hiomaholkki lukittuu liukumista vastaan. Koska vain hiomaholkki joutuu rasitukseen työskenneltäessä kumirungolla GK 555, mutta ei itse kumirunko, kumirunko GK 555 voidaan käyttää uudelleen** niin usein kuin halutaan.

Hiominen hiomahylsyllä ja kumirungolla GK 555

Hionnassa suurella nopeudella syntyy suuria rasituksia, koska nopeus voi olla - sovelluksesta riippuen - jopa 44 000 kierrosta minuutissa. Hiomamateriaali altistuu siten poikkeukselliselle rasitukselle. Siksi hiomahylsyissä käytetään vain korkealaatuisia materiaaleja. Hioma-aineena käytetään alumiinioksidia tai zirkoniumkorundia, jotka on kiinnitetty synteettisellä hartsilla X-puuvillasta valmistetulle alustalle.

Pituudet ja leveydet

Hiontakappale GK 555 on saatavana eri halkaisijoilla 10-75 mm sekä leveyksillä 20-30 mm, ja vastaavat hiomahylsyt ovat yhteensopivia.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.