GK 555 A Hiomahylsyn pidin

Kumirunko GK 555 A - välttämätön hiomahylsyjen kanssa työskentelyyn

Sisäpintojen ja muotojen tarkkaan hiontaan tarvitaan hiomahylsyjä eri versioina ja eri hiomamateriaaleilla. hiomahylsyjen optimaalista käyttöä varten käyttäjät tarvitsevat sopivia kumirunkoja. Klingsporin laadukkaat kumipitimet GK 555 A soveltuvat kartiomuotoisten hiomahylsyjen pidikkeiksi ja tarjoavat lukuisia etuja. Näitä ovat mm.

  • kierrätettävyys,
  • helppo kiinnitys ja irrotus sekä
  • turvallinen käyttö.

Kumirungot GK 555 A - välttämättömät tarvikkeet kartiomaisille hiomahylsyille

Klingsporin kumirungot GK 555 A ovat kartiomaisia ja niitä suositellaan siksi kartiomaisille hiomahylsyille. Ne ovat osoittautuneet hyväksi erilaisten materiaalien hionnassa, ja ne soveltuvat käytettäväksi käsikäyttöisissä ja kiinteissä koneissa. Sisäpintojen hionnassa ne osoittautuvat välttämättömäksi lisävarusteeksi. Jotta hiontahylsyjen vakaus olisi vielä parempi, kumirungoissa on pituussuunnassa kulkevat urat. Klingspor on kehittänyt Kumirungon GK 555 A erityisesti kartiomuotoisen Hiontaholkin CS 310 X tueksi. Yhdessä hiomahylsyn kanssa kumirunko takaa korkean aggressiivisuuden ja tehokkaan hiontatehon.

Kumirunko GK 555 A - helppokäyttöinen hiomahylsyjen kanssa

Klingsporin Kumirunko GK 555 A tekee vaikutuksen helppokäyttöisyydellään ja mahdollistaa hiomahylsyjen vaivattoman vaihtamisen. Hylsyt voidaan laittaa ja ottaa pois kääntämällä niitä hieman. Kumirungot ovat kierrätettäviä ja takaavat pitkän käyttöiän. Tällöin kuluminen on vaikuttavan vähäistä tiheässä ja intensiivisessä käytössä.

Kumikappaleet GK 555 A - lisävarusteena metallin hiontaan

Kumikappaleet GK 555 A yhdessä hiomahylsyjen CS 310 X kanssa tarjoavat itsensä optimaaliseksi hioma-aineeksi metallin työstöön. Ruostumattomalle teräkselle, teräkselle ja muille metalleille ne takaavat tarkan sisä- ja ääriviivojen hionnan.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.