GX 533 JF Hiomanauhat kangas käyttökohteet Ei-rautametallit, Muovi, Metalli yleensä, Titaani, Mineraaliset materiaalit

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Piikarbidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä JF-Sekoitettu kangas
Materiaalit
Ei-rautametallit
Muovi
Metalli yleensä
Titaani
Mineraaliset materiaalit
Käyttöalueet
Lääketekniikka

Hiontanauha GX 533 JF - mukautuva hiontanauha monenlaisille materiaaleille

Klingsporin Hiontanauhalle GX 533 JF on ominaista sen laaja käyttöalue ja lukuisat edut. Tämä hiomanauha on muun muassa

  • erittäin joustava & repeytymiskestävä,
  • mukautuva,
  • **pitkäikäinen ja
  • luotettava.

Positiivisten ominaisuuksiensa ansiosta tämä korkealaatuinen tuote osoittaa vahvuutensa erilaisten materiaalien, kuten messingin, titaanin, muovien ja mineraalimateriaalien, käsittelyssä. Muiden värimetallien ja muun metallin työstössä ammattilaiset ja tee-se-itse-rakentajat saavuttavat myös ensiluokkaisia työtuloksia tällä hiomahihnalla.

Kova piikarbidijyvä takaa voimakkaan hiomatehon

Klingsporin hiomanauhan GX 533 JF jyvät on tiheään siroteltua piikarbidia - poikkeuksellisen kovaa ja aggressiivista materiaalia, joka takaa erinomaisen hiomatehon. Tämä hiomanauha osoittaa erinomaiset kykynsä erityisesti keskimääräistä kovempia materiaaleja työstettäessä. Hiomajyvät on siroteltu JF-sekoitekankaasta valmistetulle repeytymättömälle alustalle. Tämän ansiosta se kestää hiomakoneiden suuret vaatimukset ja voimat ongelmitta. Sidoksessa käytetään täyssynteettistä hartsia. Näiden ominaisuuksien ansiosta hiomanauha GX 533 JF on vaikuttavan kestävä ja tehokas. Sen käyttöalueita ovat muun muassa profiilihiontakoneet, jalustahiontakoneet ja hiomarobotit. Suuren mukautumiskykynsä ansiosta Hiontanauhaa GX 533 JF suositellaan muotojen ja profiloitujen työkappaleiden työstöön pehmeillä kontaktilaikoilla. Se soveltuu käytettäväksi myös vapaalla nauhalla.

Hiontanauha GX 533 JF - monenlaisiin käyttökohteisiin

Hiontanauha Hiontanauha GX 533 JF on laajan karkeusvalikoimansa ansiosta saatavana moniin erilaisiin hiontatöihin, erityisesti keskikarkeaan hiontaan ja hienohiontaan. Klingspor tarjoaa tätä hiomanauhaa lyhyinä hihnoina ja pitkinä hihnoina käytettäväksi eri hiomakoneiden kanssa. Se osoittautuu hyväksi esimerkiksi moottoreiden ja turbiinien valmistuksessa, lentokoneiden rakentamisessa ja lääketieteellisessä tekniikassa. Tämä hiomahihna on erinomainen valinta kirurgisten instrumenttien työstöön, jotka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joilla on keskimääräistä parempi sitkeys, kuten titaani. Erinomaisen suorituskykynsä ansiosta keraamisia materiaaleja, muovia ja messinkiä työstettäessä hiomahihnaa GX 533 JF käytetään myös liitos-, putki- ja asennusteollisuudessa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.