GX 712 JF Hiomanauhat kangas käyttökohteet Ei-rautametallit, Jaloteräs, Teräs, Metalli yleensä

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä JF-Sekoitettu kangas
Materiaalit
Ei-rautametallit
Jaloteräs
Teräs
Metalli yleensä
Käyttöalueet
Kaiderakentaminen
Lääketekniikka
Raudoitusten valmistaja

GX 712 JF - hiomanauha - erikoistuote kovien, sitkeiden ja lämpöherkkien materiaalien työstämiseen

Klingsporin GX 712 JF -hiomanauha on erikoistuote, jota suositellaan erityisominaisuuksiensa ansiosta erityisesti sitkeiden, kovien ja lämpöherkkien materiaalien työstämiseen. Tällaisia ovat mm.

  • NE-metalli,
  • teräs,
  • ruostumaton teräs

ja viileään hiontaan Klingspor lisää viimeistelypinnoitteeseen hioma-aktiivisia ainesosia. Tämä mahdollistaa erinomaisen hiontatehon, joka näkyy erityisesti kovilla ja lämpöherkillä materiaaleilla

Erittäin joustava & repeytymiskestävä - JF-sekoitekankaasta valmistetulla selkämyksellä

JF-sekoitekankaasta valmistettu selkämys osoittautuu yhtä laadukkaaksi kuin tämän hiomahihnan jyvä. Tämä kangas tarjoaa korkean repäisykestävyyden turvallista työskentelyä varten. Korkean prosessivarmuutensa ansiosta Hiontanauha GX 712 JF soveltuu robottisovelluksiin, työskentelyyn vapaalla hihnalla sekä käytettäväksi jalustahiomakoneissa, profiilihiomakoneissa ja putkihiomakoneissa. Koska tuote on saatavana lyhyenä ja pitkänä hihnana, sitä voidaan käyttää monissa eri koneissa. Muita tämän selkämateriaalin myönteisiä ominaisuuksia ovat sen korkea repeytymiskestävyys ja erittäin hyvä mukautuvuus joustavuutensa ansiosta. Näin ollen se on erinomainen valinta profiilien ja ääriviivojen hiontaan pehmeäkosketuksisilla kontaktilaikoilla.

Hiomanauha GX 712 JF - monenlaisiin sovelluksiin

Klingsporin hiomanauha GX 712 JF soveltuu monipuolisuutensa ansiosta lukuisiin sovelluksiin, joissa työstetään NE-metallia, korkeaseosteista terästä tai ruostumatonta terästä. Kattava valikoima eri karkeuksia mahdollistaa sen käytön karkeaan, keskihiontaan ja hienohiontaan, ja käyttäjät saavat aikaan vaikuttavan tarkkoja tuloksia. GX 712 JF -hiomanauha on osoittautunut hyväksi muun muassa lääketieteellisessä teknologiassa, ruokailuvälineteknologiassa, varusteluteollisuudessa sekä varusteiden, roottorien ja ruuvikuljettimien valmistuksessa. Tämä korkealaatuinen tuote osoittautuu korvaamattomaksi myös kaiderakentamisessa ja monilla muilla hienomekaanisen toiminnan aloilla.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.