GX 931 JF CEVOLUTION Hiomanauhat kangas käyttökohteet Jaloteräs, Titaani

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Keraaminen
Hajontatyyppi puoliavoin
Selkä JF-Sekoitettu kangas
Materiaalit
Jaloteräs
Titaani
Käyttöalueet
Jaloterästä työstävä teollisuus
Lääketekniikka
Raudoitusten valmistaja

Klingspor GX 931 JF - hiomanauha - erikoistuote metallintyöstöön

Klingsporin GX 931 JF -hiomanauha on suunniteltu materiaalien, kuten ruostumattoman teräksen ja karkeaseosteisen teräksen työstöön. Korkeaseosteisia teräksiä voivat olla esimerkiksi titaani tai turbiiniteräs. Hiomanauhaa voidaan käyttää

  • jalustahiomakoneissa,
  • profiilihiomakoneissa,
  • pintahiomakoneissa ja
  • robottihiontajärjestelmissä.

Hiomanauhaa on saatavana lyhyenä tai pitkänä nauhana, jossa on kulloiseenkin koneeseen sopiva erilainen nauhaliitos. Tällaisia ovat esimerkiksi vinosti leikatut liitokset tai siksak- liitoset. Nauhoja käytetään ruostumattoman teräksen ja titaanin väli- ja loppuhionnassa. Käyttäjiin kuuluvat myös rautavalmistajat, liitososat, lääketieteellinen tekniikka ja ilmailuteollisuus. Myös pienemmät yritykset ja työpajat, joilla on korkeat vaatimukset, hyötyvät tästä joustavasta hiomanauhasta, jolla on erinomainen materiaalinpoistokyky.

Hiomanauha myös robottisovelluksiin

Laadukkaalla GX 931 JF -hiomanauhalla profiilien ja pintojen hionnat voidaan suorittaa käsin. Lisäksi hiomahihnat soveltuvat robottisovelluksiin, koska sekoitekangas on erittäin joustava ja samalla repimätön. Tämä johtaa korkeaan prosessivarmuuteen teollisissa sovelluksissa. Hionta suoritetaan pehmeillä kontaktirullilla tai vapaalla nauhalla. Tämän tuotteen selkänä toimii repeytymiskestävä sekoitekangas. GX 931 JF -hiomanauhaa on saatavana laajalla karkeusvalikoimalla. Tämän tuoteen hiomajyvät on sidottu selkämateriaaliin korkealaatuisella synteettisellä hartsilla.

Hiomanauha GX 931 JF: aggressiivinen hiomiskäyttäytyminen

Itsestään teroittuva keraaminen korundi antaa hiomanauhalle GX 931 JF aggressiivisen hiomiskäyttäytymisen. Puoliavoin hiomajyväsirottelu ja itsestään teroittuva keraaminen jyvä johtaa nauhan pitkään käyttöikään. Tämä on ihanteellinen ruostumattoman teräksen ja kaikkien korkeaseosteisten terästen työstöön. Joustavan selkämyksen ansiosta GX 931 JF -hiomanauhaa voidaan helposti käyttää kaarevilla pinnoilla. GX 931 JF -hiomanauhassa on lisäksi multisidos, joka takaa viileämmän hionnan ruostumatonta terästä työstettäessä. Tämä estää värimuutokset hiottavassa materiaalissa.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.