LS 309 J Hiomanauhat kangas käyttökohteet Metalli yleensä, Ei-rautametallit, Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä J-puuvilla
Materiaalit
Metalli yleensä
Ei-rautametallit
Puu
Käyttöalueet
Metallirakentaminen
Puunjalostusteollisuus

Hiontanauha LS 309 J - optimaalinen ratkaisu kevyesti muotoiltuihin työkappaleisiin

Klingsporin Hiontanauha LS 309 J soveltuu erityisesti kevyesti muotoiltujen työkappaleiden hiontaan. Sitä on saatavana rullina, lyhyenä nauhoina ja pitkänä nauhoina, ja sitä käytetään profiilihiontakoneissa, reunahiontakoneissa, käsihihnaviiloissa ja jalustahiontakoneissa. Tämä korkealaatuinen hiomanauha on muotoihin mukautuva ja repeytymiskestävä ja sitä suositellaan

  • puun,
  • puupohjaisten materiaalien,
  • ei-rautametallien ja
  • muovin työstämiseen.

Sitä on saatavana karkeana, keskikarkeana ja hienona, ja sitä voidaan käyttää kaikissa työvaiheissa hiomisen aikana.

Tehokas ja mukautuva - joustava puuvillapohja, jossa on tiheästi siroteltua alumiinioksidia

Joustavan puuvillapohjansa ansiosta Hiontanauha LS 309 J mukautuu tarkasti työkappaleen muotoihin. Tämän ansiosta käsityöläiset saavuttavat tällä nauhalla erinomaisia hiontatuloksia. Klingspor käyttää selkämateriaalina J-puuvillaa, jolle on ominaista sen vakaus ja repeytymiskestävyys joustavuudestaan huolimatta. Alumiinioksidista valmistettu hiomajyvä levitetään tälle alustalle tiheästi siroteltuna. Lähes koko selkämys on hiomajyvien peitossa. Alumiinioksidi vakuuttaa kovuutensa ja sitkeytensä yhdistelmällä. Klingsporin käyttämät hiomajyvät ovat synteettisesti valmistettuja jyviä, jotka takaavat tasaisen laadun. Tiheä jyväsirottelu, jossa hionnan voima jakautuu lukuisille hiomajyvien kärjille, takaa myös tasaisen hiontakuvion. Tästä syystä puun ja puupohjaisten materiaalien, metallien** ja muovin työstössä syntyy tasainen, hienorakenteinen pinta.

Vakaa ja kestävä - vahvasta synteettisestä hartsista valmistettu pintasidos sekä

Vahvasta synteettisestä hartsista valmistettu pohjasidos, jolle on ominaista suuri lujuus ja tarttuvuus, takaa kestävän sidoksen kangasalustan ja hiomarakeen välille. Klingspor valvoo tämän sidoksen levittymistä lasermittauksin ja satunnaispainomittauksin. Näin voidaan varmistaa, että on kaikkialla sama haluttu lujuus. Koska syntettisellä hartsilla on muihin sideaineisiin verrattuna on lukuisia etuja, kaikissa Klingsporin nauhoissa on synteettinen hartsisidos.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.