LS 309 JF Hiomanauhat kangas käyttökohteet Metalli yleensä, Ei-rautametallit, Puu

Ominaisuudet
Sidos Hartsi
Raetyyppi Alumiinioksidi
Hajontatyyppi tiheä
Selkä JF-puuvilla
Materiaalit
Metalli yleensä
Ei-rautametallit
Puu
Käyttöalueet
Metallirakentaminen
Puunjalostusteollisuus

Hiomanauha LS 309 JF - erikoistuote voimakkaasti profiloituihin työkappaleisiin

Klingsporin hiomanauhan LS 309 JF avulla käyttäjät saavat erittäin joustavan hiomahihnan, joka mukautuu optimaalisesti voimakkaasti profiloituihin työkappaleisiin ja soveltuu ihanteellisesti vaativiin työtehtäviin. Mukautuva ja repeytymiskestävä hiomanauha soveltuu erilaisten materiaalien, kuten

  • metalli,
  • värimetalli ja
  • puu, työstöön.

Näin ollen sitä voidaan käyttää käytännössä monipuolisesti. Tämä hiomanauha osoittautuu käyttökelpoiseksi muun muassa metallinjalostusteollisuudessa, puuteollisuudessa ja käsityöyrityksissä. Tätä laadukasta hiomanauhaa suositellaan myös vaativille tee-se-itse-rakentajille, jotka pitävät erittäin tärkeänä tuotteen erinomaista laatua.

Hiomanauha LS 309 JF - moniin eri hiontatyyppeihin

Yksi tämän Klingsporin hiomanauhan erityisistä vahvuuksista on sen käytettävyys erilaisiin hiontoihin. Hiontanauha LS 309 JF soveltuu yhtä hyvin esihiontaan ja välihiontaan kuin loppuhiontaan. Tämä pätee monenlaisten materiaalien, kuten metallien ja puun, käsittelyyn. Hiontanauha LS 309 JF soveltuu käytettäväksi profiilihiontakoneissa, kumi-ilmarummuissa ja käsinhiontaan. Tätä hiomanauhaa on saatavana rullina, lyhyenä hihnana ja pitkänä hihnana. Kuten kaikissa Klingsporin tuotteissa, käyttäjät hyötyvät, kun he tarvitsevat hiomanauhaa, jossa on kattava valikoima erilaisia saumoja. Näitä ovat esimerkiksi vinosti leikatut saumat. Oikea valinta riippuu kulloisestakin koneesta ja takaa optimaalisen yhteensopivuuden.

Hiomanauha LS 309 JF - erinomaiseen materiaalinpoistoon

Klingsporin hiomanauha LS 309 JF on yleispätevä tuote, joka tekee vaikutuksen erinomaisella mukautuvuudellaan työkappaleiden erilaisiin säteisiin ja ääriviivoihin. Tämä johtuu erittäin joustavasta puuvillaselästä, joka soveltuu erinomaisesti työkappaleisiin, joissa on voimakkaat profiilit. Tiheästi siroteltu alumiinioksidi poistaa ensiluokkaisesti ainetta kaikista työkappaleista. Liimaavana aineena käytetään korkealaatuista vahvaa synteettistä hartsia, mikä lisää materiaalin kestävyyttä. Klingspor tarjoaa tätä hiomanauhaa laajassa valikoimassa eri karkeuksia.

Kaikkiin hintoihin lisätään lakisääteinen arvonlisävero ja ne koskevat ainoastaan kaupallisia tilaajia.